Workshops

Een vliegende start met onze workshops

  • Maak een vliegende start met onze workshops.
  • Workshops in diverse formaten: in-a-day, in-a-week of jouw beste periode
Workshops

Wat zijn de exacte mogelijkheden van Teams? Wat is voor mijn bedrijf van belang qua beveiliging? Hoe bouw ik een dashboard met relevante bedrijfsinformatie? Dit zijn zomaar een aantal vragen die leven bij ondernemers. CTS IT heeft op al jouw IT vragen antwoord!    

Wil jij een vliegende start maken met Teams, EM+s of PowerPlatforms? Met een beetje hulp van CTS IT kan dat! Wij hebben een aantal workshops ontwikkeld die jou op weg helpenMet groepen van +/- tien personen gaan we aan de slag met Teams, EM+s of PowerPlatforms.

Stappenplan

Onze workshops zijn standaard ingedeeld in een stappenplan. Afhankelijk van de gekozen periode kunnen de stappen elkaar natuurlijk overlappen. Zo hou je een vinger aan de pols. 

Stap 1 
We beginnen met een vooronderzoek in jouw bedrijf. Ook plannen we een sessie om het MT op de hoogte te stellenZo managen wij de verwachtingen van alle betrokkenen in het proces.  
 
Stap 2 
In een eerste sessie vindt er een kick-off plaats met het team. In deze kick-off wordt het doel besproken van de workshops. In een tweede sessie worden de use case scenario’s vastgesteld per afdeling. Ook wordt de inrichting besproken en uitgewerkt. In een derde sessie vindt een demonstratie plaats. Uiteraard worden de wensen van de eindgebruiker meegenomen in deze stap. 
 
Stap 3 (optioneel) 
Aanvullende begeleiding rondom implementatie. Denk hierbij aan het gebruik van Teams en bijvoorbeeld video vergaderen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld specifieke gebruikersinstructies te ontvangen.  
 
Stap 4 
Communicatie en ‘nazorg’. Er vindt een terugkoppeling plaats van het project. We kijken naar eventuele knelpunten en verbeterpunten. Ook ronden we af met een evaluatie: zijn de vooraf afgesproken doelstellingen bereikt?  

Mogelijkheden

Je kunt de workshops 'in a day' of ‘in a week’ doen maar ook over een langere periode uitspreiden. Deze keuze maak je samen met een van onze business consultants. Zij hebben verstand van zaken. Elke workshop is maatwerk. We werken vanuit verbinding en hebben als doel om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo simpel is dat. Wil je meer weten over de workshops? Download hieronder de brochures.

Onze workshops

Teams in a Day
Download
Teams in a Week
Download