Support
Altijd in de buurt

IT Bedrijf Wageningen

Wij houden van IT, en we houden van mensen. De slimme IT-omgevingen van CTS IT verbinden, koesteren en vereenvoudigen je leven. Want IT hoeft niet ingewikkeld te zijn.

CTS IT Wageningen ontwerpt veilige en duurzame IT-oplossingen. En natuurlijk behapbaar voor al je medewerkers. Zo ontzorgen we jou volledig.

IT-Partner-Icon
Jouw IT-partner in

Wageningen

IT is de kern van moderne bedrijfsvoering. Je kunt als ondernemer niet meer zonder. Toch is IT ook gecompliceerd. En dat terwijl je juist wil dat het je leven makkelijker maakt. CTS IT is jouw IT-specialist in de regio Wageningen. We zijn altijd dichtbij en staan klaar om al je IT-problemen op te lossen.

Of je nu volledig ingerichte werkplekken nodig hebt, advies over je IT-systemen wil of een efficiënte manier om met Microsoft Teams te werken: voor elke IT-vraag hebben wij een antwoord. Onze IT-omgevingen zijn begrijpelijk voor iedereen en klaar voor de toekomst.

IT-oplossing-Icoon
Voor al je IT-vragen

Een oplossing

De wereld om ons heen verandert snel. Veranderingen in IT volgen elkaar dan ook in hoog tempo op. Als ondernemer wil je bij blijven. Maar hoe dan? Daarvoor is een digitale transformatie van je bedrijf nodig. CTS IT Wageningen is jouw partner in deze digitale transformatie. Waar je IT-behoeften ook liggen: wij hebben een passende oplossing.

Wij weten als je geen ander dat een IT-omgeving persoonlijk moet zijn. Samen met jou ontdekken we waar in de digitale transformatie jij je bevindt, en waar je naartoe wil. Zo creëren we met jouw input een IT-omgeving die veilig en gebruiksvriendelijk is. Zowel op kantoor als thuis.

Meer over digitale transformatie
Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - Bochane Groep

Lees het verhaal van Bochane Groep
Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Neem contact op met

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V