Support

Over ons

Wij zijn jouw partner voor al je IT oplossingen. Wij helpen je graag om je werk en leven naar een hoger niveau te tillen met onze veilige, flexibele en duurzame IT diensten.

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Team CTS IT

Meer dan alleen een IT- bedrijf

CTS IT is meer dan een IT bedrijf. Wij zijn een partner die met je meedenkt, adviseert en ondersteunt bij al je IT uitdagingen. Wij geloven dat IT de sleutel is tot succes in een snel veranderende wereld. Daarom bieden wij veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen aan, die jouw werk en leven makkelijker, leuker en beter maken. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent, wij zorgen ervoor dat je altijd en overal kunt werken en leven zoals jij dat wilt. Wij maken met IT een betere wereld: voor jou, voor ons en voor iedereen. 

Maak kennis met het team
CTS IT heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Niet voor niets is onze visie we make IT a better world.
“We doen elk jaar mee aan de World Clean Up Day, een inspirerende actie waarbij miljoenen mensen over de hele wereld zwerfafval opruimen. Zo maken we samen het verschil”
Een bedrijf met een missie

Hoe doen wij dit?
Onze

Historie

CTS IT is in 1988 opgericht door Adri Pater. In 2009 neemt Frans Kennepohl het roer over. In 2014 treedt Hannes de Paauw in dienst als manager en in 2015 neemt hij het bedrijf over. Wil je meer weten over de exacte historie? Lees dan snel verder!

Lees snel verder
Strategisch advies
Wij zijn jouw

IT-partner

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én te leven zoals jij wilt. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken. 

Heb je vragen, wil je weten welke IT-oplossingen wij bieden? Of wil je gewoon graag in gesprek met de experts van CTS IT? 

Lees onze succesverhalen!

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Of neem contact op

Met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo
HPE-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V