Support
Over ons

WORK HARD, PLAY HARD

CTS IT is dé partner voor jouw IT werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart blijft en een doorslaggevende rol speelt bij alle vraagstukken van vandaag en morgen. Altijd en overal volledige vrijheid om te werken en te leven. Wij maken met onze veilige IT oplossingen het werken en leven van onze partners en haar medewerkers leuker én succesvoller.

CTS-IT-Over-ons
Experts
Maak kennis met

onze experts

Wij houden van IT en wij houden van mensen. En de mensen van ons team houden zich graag bezig met jouw IT-vraagstukken. Ieder vanuit zijn of haar eigen expertise.

Vacatures CTS IT

VACATURES

Wil je ook deel uit maken van ons bevlogen team? Er is altijd plaats voor talent. Kijk gerust op onze vacaturepagina!

Aan de slag bij CTS IT
Terence-2

Terence
Cloud beheerder
Lees meer

Jesse Smidt Stagiar Support Engineer

Jesse
Stagiair Support Engineer

Jarick-van-der-klein CTS IT

Jarick
Administratief Medewerker Bedrijfsbureau

Alihan-Bican-CTS-IT

Alihan
Freelance Project Engineer

Tanja
Financieel Controller
administratie@cts-it.nl

Joeri
Support Engineer

Silvester de smidt Klantcoördinator CTS IT

Silvester
Klantcoördinator
s.de.smidt@cts-it.nl
06-16955669 Lees meer

Justin Junior Consultant CTS IT

Justin
Junior Consultant

Vincent-Breas-Commercieel-manager-CTS-IT

Vincent
Commercieel Manager
v.breas@cts-it.nl
06-571439910

Arjan
Inside Sales Engineer
a.van.loon@cts-it.nl
0318-742426 Lees meer

Rick
Support Engineer
Meer info over Rick?

Robin
Cloud Beheerder

Jolinde
Planner

Sander-Gebbing-Stagair-ISO-Beheer

Sander
Beheerder

Remon-Wieberdink CTS IT

Remon
Security Officer
Meer info over Remon?

Henk-v-Ingen Support Engineer CTS IT

Henk
Support Engineer

Joel Junior project engineer CTS IT

Joël
Project Engineer
Lees meer

Desiree
Administratief Medewerker Bedrijfsbureau
bedrijfsbureau@cts-it.nl
Lees meer

Ronald Jansen CTS IT

Ronald
Support Engineer

Luc-Basie-Profiel-Foto

Luc
Project Engineer
Lees meer

Dennis
Operationeel Manager
d.van.maurik@cts-it.nl

Glenn-Scholten Cloud Beheerder CTS IT

Glenn
Cloud Beheerder

Peter-2

Peter
Cloud Beheerder

Hannes-de-Paauw-Algemeen-Directeur-CTS-IT

Hannes
Algemeen Directeur
h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823

Adriana-2

Adriana
Hospitality Medewerker

Richard
Transitie & Partner Manager
r.fredriks@cts-it.nl
06-11836487

Reinier-2

Reinier
Financieel Directeur
r.van.westerhuis@cts-it.nl
06-23522832

Jurre van der Horst CTS IT

Jurre
Support Engineer

Arjan
Project Engineer

Henk
Support Engineer

Sandra
Inside Sales Support
s.van.den.top@cts-it.nl
0318-648887

CTS IT Digitale Transformatie
Missie
Onze

Missie

CTS IT ontzorgt in de digitale transformatie met als doel het geven van persoonlijke aandacht en bieden van slimme IT-toepassingen die verbinden, beschermen en eenvoudig werken. We richten ons op organisaties vanaf 50 werkplekken.

Meer over digitale transformatie
Visie
Onze

Visie

We willen gezien worden als een innovatieve kwaliteitsorganisatie met onderscheidende servicegerichtheid. We hebben een uitstekende reputatie en een krachtig partnernetwerk. Door sociaal betrokken te zijn, dragen we bij aan de ontwikkeling van mens en maatschappij. Onze cultuur is gericht op jezelf zijn, je talenten benutten en verbonden zijn. We dragen bij aan het werkgeluk van onze mensen, bieden vrijheid en verwachten verantwoordelijkheid. Ons handelen komt overeen met ons verhaal. In alles wat we doen laten we ons leiden door onze kernwaarden: connect, treasure en simplify: verbinden, koesteren én vereenvoudigen.

1344EMRI-E-DAY-VPI-installatie
“"CTS IT is voor ons dé partner die ons ontzorgt. Ook geeft CTS IT ons de ruimte om onze eigen specifieke systemen te beheren."”
Rolf van Beekum

Directeur - EMRI

Bekijk al onze referenties
Onze

HISTORIE

CTS IT is in 1988 opgericht door Adri Pater. In 2009 neemt Frans Kennepohl het roer over. In 2014 treedt Hannes de Paauw in dienst als manager en in 2015 neemt hij het bedrijf over. Wil je meer weten over de exacte historie? Lees dan snel verder!

adri
1988
Adri Pater

1988-2009

Oprichter Adri Pater is medio jaren 80 docent aan de Christelijke MTS in Ede. Naast zijn baan als docent begint hij in de avonduren met het realiseren van kleine ICT-projecten. Zo is op 18 augustus 1988 CTS ontstaan. In de loop van 1990 neemt CTS haar intrek in een kantoorruimte in Scherpenzeel. In 2006 wordt het tijd voor een andere werkomgeving, het bedrijf verhuist naar Ede.

CTS is destijds de afkorting van Computer Totaal Service. Het bedrijf doet zijn werkzaamheden vanuit een zeer technische insteek. Men bouwt de computers zelf. Er zijn twee takken CTS: CTS IT Netwerkbeheer bv en CTS IT Softwareontwikkeling bv. De eerste tak richt zich volledig op de kantooromgeving, de tweede tak richt zich op software ontwikkeling voor de assurantiebranche en volmacht kantoren. In 2009 is Adri helaas plotseling op 60 jarige leeftijd overleden. Het bedrijf bestaat dan uit Netwerkbeheer en Softwareontwikkeling, 20 medewerkers en een mooi klantenbestand. De aandelen worden na het overlijden van Adri Pater overgedragen aan zijn zwager Frans Kennepohl.

frans
2009
Frans Kennepohl

2009-2015

CTS wordt verder uitgebouwd naar een nog dynamischer, betrouwbare en kwalitatief sterkere IT-organisatie. Hét moment om ook een andere vertaling te geven aan de letters CTS: Change To Success. Volgens Frans Kennepohl staat Change to Success niet alleen voor de klanten van CTS maar ook voor de interne bedrijfsvoering. De medewerkers worden elke dag uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. In de IT branche volgen de ontwikkelingen zich ook dan al razendsnel op. Frans Kennepohl heeft een achtergrond in de accountancy en heeft daarmee een cijfermatige aanpak.

Frans voelt zich meer senang bij softwareontwikkeling en besluit zijn aandelen van CTS IT Netwerkbeheer B.V. aan te bieden aan Hannes de Paauw.

Hannes-de-Paauw-Algemeen-Directeur-CTS-IT
2015
Hannes de Paauw

2015-HEDEN

Op 1 maart 2014 komt Hannes de Paauw in dienst als manager van de businessunit voor kantoorautomatisering. In no time haalt hij de afgesproken KPI’s. Hannes de Paauw krijgt de kans om aandeelhouder te worden. Hij grijpt deze kans met beide handen aan. Sterker nog: hij besluit om voor de volle 100% van de aandelen te gaan. Onder de leiding van Hannes ontstaat een cultuur waarin we uitgaan van vertrouwen in jezelf en in elkaar. De focus ligt op eigen verantwoordelijkheid en buiten de lijntjes durven kleuren.

8 oktober 2015 neemt Hannes het bedrijf over. In 2017 krijgen de letters CTS opnieuw een andere betekenis: Connect, Treasure, Simplify. Verbinden, koesteren en vereenvoudigen. Voor het werk en voor het leven, dat is onze missie. Sinds mei 2017 is ons kantoor gevestigd aan de Keesomstraat 26 in Ede. Het bedrijf is inmiddels gegroeid van 10 naar 30 mensen.

We make IT a

BETTER WORLD

We make IT a better world: a great place to work, a great place to live. Dat is niet voor niets ons motto. Bij CTS IT doen we ons best een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid zijn thema’s waar we invulling aan proberen te geven.

Sponsoring
Ook dragen we ons steentje bij via sponsoring aan andere partijen. Niets is zo belangrijk als activiteiten, verenigingen en stichtingen in de regio. Daarom sponsort CTS IT de volgende initiatieven:

We make IT a better world
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Dmarcian CTS IT
Vmware CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V