Support

Digitale transformatie

Kijk om je heen en je ziet het overal: een mix van werken op de zaak en vanuit huis is de realiteit. Die nieuwe manier van werken vraagt om een digitale transformatie van je bedrijf. Maar waar begin je? Digitale verbondenheid was nog nooit zo belangrijk. CTS IT creëert daarom slimme IT-omgevingen die passen bij jouw behoeften.

Website-Header CTS IT
Digitale-Transformatie
Werkplek
Wat is digitale

Transformatie?

Nieuwe ontwikkelingen in IT veranderen de wereld om ons heen in hoog tempo. Digitaal transformeren is daarom voor veel ondernemers geen keuze meer, maar een noodzaak. Maar wat betekent dat nu precies, een digitale transformatie van je bedrijf?

Nieuwe digitale technologie biedt nieuwe mogelijkheden om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Digitale transformatie is het proces waarmee jij je bedrijf aan deze nieuwe digitale wereld aanpast. Zo kun je IT niet alleen inzetten om efficiënter te werken, maar ook om meer succes te behalen en dus meer inkomsten te genereren.

Maar digitale transformatie betekent ook kritisch kijken naar je huidige IT-omgeving. Voor veel ondernemers is IT echter een noodzakelijk kwaad. Ze zijn al blij als de computer werkt en de software opent. Wat als je grote kansen mist door niet te focussen op wat er nog meer mogelijk is met IT? Wie vertelt je of je op de goede weg bent met je digitalisering? Wie neemt je bij de hand in je transformatie?

CTS IT is jouw partner in de digitale transformatie. Jij weet als geen ander hoe je jouw bedrijf moet runnen. Je IT-omgeving moet daarin ondersteunen. Laat ons je helpen.

IT-Oplossing
Toekomstbestendige

IT-oplossingen

Je schaft de auto aan die bij je past op dat moment in je leven. Na verloop van tijd ben je toe aan een nieuwer model. Naarmate de wereld verandert en de keuze toeneemt, transformeer je mee. Je auto wordt duurzamer en vol met nieuwe functies. Dat wil je ook voor je IT-omgeving.

CTS IT ontwerpt daarom toekomstbestendige IT-oplossingen. Duurzaamheid en functionaliteit staan altijd voorop. We maken een IT-omgeving waar je een tijd mee vooruit kunt.

Is je digitale werkplek te rommelig of niet toereikend? Wij richten alles opnieuw in en maken het begrijpelijk met onze Werkplek 365. Zijn juist je fysieke werkplekken aan vernieuwing toe? CTS IT levert hardware en installeert alles. Wil je eenvoudig en efficiënt data analyseren? Wij helpen je aan de slag te gaan met Power BI. Voor elke IT-vraag hebben wij een passend antwoord.

CTS IT Werkwijze header IT-Ondersteuning
Digitale transformatie begrijpen:

Een metafoor

Bij CTS IT weten we hoe moeilijk het is om die eerste stap richting nieuwe IT-systemen te zetten. Vooral als het nog niet helder is wat een digitale transformatie van je bedrijf kan betekenen. Daarom hebben we een metafoor bedacht om het toe te lichten.

Elke ondernemer heeft een auto. Welke auto je ook rijdt: hij ondersteunt jou in je manier van leven. De auto brengt je op de plaats van bestemming. Kleur, merk en uitvoering hangen af van jouw persoonlijke keuzes en behoeften. Keuzes die zijn bepaald door je ervaringen, smaak en budget.

Vergelijk die auto met je IT. Elke onderneming werkt met een IT-omgeving. Toch is die IT-omgeving een veel minder persoonlijke keuze dan je auto. Waarom? Waarom is jouw IT niet – net als je auto – naar jouw behoeften, smaak en ervaring ingericht? Daar brengt CTS IT verandering in.

Een aantal factoren staan natuurlijk vast, ongeacht welk type auto (of IT-omgeving) je kiest. Je wil dat het veilig is, functioneel en duurzaam. De andere factoren zijn persoonlijk. CTS IT gaat met jou in gesprek om de perfecte IT-omgeving samen te stellen die écht past bij je onderneming.

“Als ik CTS IT een cijfer moet geven voor de projectuitvoering naar ons nieuwe kantoor geef ik ze een 9,5”
Johan Hardeman

Directeur - Hardeman Veenendaal

Bekijk al onze referenties
CTS-IT

Samen digitaal transformeren

De digitale transformatie is de weg die je aflegt richting werken in de cloud, ofwel volledig werken via internet. Hoe snel en op welke manier jij die weg aflegt, is aan jou. Daarom biedt CTS IT verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor CTS On-Premise, CTS Hybride of CTS Cloud om je bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Kortom: wat je ook nodig hebt, wij hebben er een slimme IT-oplossing voor. CTS IT weet de pijnpunten op het gebied van IT te vinden en lost ze op een passende manier op. Zodat jij volledig ontzorgt wordt.

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Start een traject

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo