Support
Jouw IT security naar

Een hoger niveau

Een cyberaanval volledig voorkomen is bijna niet mogelijk. Wel kun je de gevolgen ervan aanzienlijk verkleinen. Daar helpt CTS IT je bij. Door specifieke maatregelen te nemen, beveiligen we jouw organisatie tegen cybercriminaliteit en de gevolgen daarvan.

Er zijn een aantal maatregelen die je altijd moet treffen om de digitale voor- en achterdeur van je organisatie te beveiligen..

Remon Security Officer CTS IT
Cyberaanval-CTS-IT
“Een cyberaanval is als een

Digitale hartstilstand”

Cyberaanvallen liggen altijd op de loer en de kans dat je bedrijf slachtoffer wordt is steeds groter. Het is daarom van groot belang om je bewust te zijn van de kwetsbaarheden in je organisatie. Iedereen vind het de normaalste zaak van de wereld om een inbraakmeldinstallatie in je bedrijfspand te hebben. En ook digitale toegangscontrole is gelukkig steeds meer vanzelfsprekend.

Vandaag de dag is digitale toegangscontrole zelfs minstens zo belangrijk als inbraakpreventie. Wie adviezen voor betere cybersecurity in de wind slaat, riskeert namelijk een lange downtime (gemiddeld 21 dagen). Dat is de periode dat een bedrijf niet kan functioneren na een cyberaanval. Maak zelf de rekensom: wat kost het per dag wanneer de bedrijfsvoering compleet stil ligt? Vermenigvuldig dat eenentwintig keer en je hebt alleen nog maar de eerste kostenpost van een cyberaanval berekend.

Risico-CTS-IT

Risico = kans x impact

Het risico dat jouw organisatie slachtoffer wordt van cybercriminaliteit is elke dag groter. Die toename is te verklaren door de vernuftigheid van cybercriminelen. Inmiddels zit er een uitgebreide criminele keten achter elke aanval. Deze keten bestaat uit diverse ‘organisaties’ die sluw samenwerken en daardoor op grote schaal slachtoffers maken.

Dit zorgt ervoor dat cyberaanvallen als een schot hagel plaatsvinden. Waar 5 jaar geleden een crimineel nog een moedwillige aanval op een interessant slachtoffer pleegde, worden er nu massaal hackpogingen ondernomen waarvan soms wel honderden bedrijven tegelijk slachtoffer zijn.

Kortom: de kans om slachtoffer te worden van een cyberaanval is groter dan ooit. En dat risico wordt dagelijks groter. Het is dus niet meer een vraag van óf je doelwit wordt, maar wanneer. De wereld verandert, en jij moet mee veranderen.

Meer over digitale transformatie
Wouter-Balk-Bim-Creators
“Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.”
Wouter Balk

Directeur - BIM Creators werkt nu volledig vanuit de cloud

Lees het verhaal van BIM Creators
Wil jij weten hoe jij een

CYBERAANVAL KAN VOORKOMEN

CTS IT heeft de antwoorden op het gebied van Cybersecurity. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Hannes-de-Paauw-Algemeen-Directeur-CTS-IT
Start een traject

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
HPE-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT