Support
Hoe maak jij een back-up van jouw

Bedrijfsdata

Data is jouw digitale geld. Zonder de data ben je niet in staat om je organisatie goed te laten functioneren, je bedrijfsproces kan niet zonder jouwbedrijfsdata.

Back-up-oplossing CTS IT
De juiste Backup

Oplossing

Het is dan ook een ‘no-brainer’ dat je data goed beschermt moet zijn. De eerste maatregel is jezelf verzekeren van een goede backup oplossing. Binnen een on-premise omgeving omvat dit een lokale en off-site backup. We leggen je graag uit wat de beste retentie is!

IT-Omgeving CTS IT
Een backup in de

Cloud

Binnen een hybride of cloud omgeving is een back-up van je online data een must. Door middel van onze Microsoft 365 back-up dienst ben je altijd verzekerd van een realtime backup in de cloud.

Databeveiliging CTS IT
Defender for

Office 365

Een back-up is een redmiddel in geval van nood. Je wilt jezelf beschermen tegen gevaren van buitenaf. Defender for Office 365 is daarom een essentiële tool. De functionaliteiten worden vrijgegeven vanuit een Microsoft licentie. Onze experts kennen alle ins en outs van deze tool en stellen deze graag voor je in. Onze monitoring zorgt ervoor dat er realtime actie wordt ondernomen op potentiële gevaren.

Wil je meer weten over deze tool vraag dan een inspiratiesessie aan!

Inspiratiesessie

Wil jij weten hoe je een

Cyberaanval kan voorkomen

CTS IT heeft de antwoorden op het gebied van Cybersecurity. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

CTS-IT-Jurgen Rouwhorst
Bescherm jezelf tegen een hack

Samen met Jurgen

j.rouwhorst@cts-it.nl
06-365151930