Support
Altijd in de buurt

IT Bedrijf Veenendaal

Verbinden, koesteren, vereenvoudigen. Dat is de missie van CTS IT Veenendaal. Wij bedenken toekomstbestendige IT-oplossingen die écht passen bij jouw

We houden van IT en we houden van mensen. Daarom maakt CTS IT in Veenendaal veilige IT-systemen op maat waar iedereen mee uit de voeten kan. We geloven dat een persoonlijke aanpak daarvoor nodig is.

Deze klanten waren jou voor!
Remon Security Officer CTS IT
IT-Partner-Icon

Jouw IT-partner in Veenendaal

Zonder goed functionerende IT kom je moeilijk vooruit. Je wil wel groeien, maar je IT-infrastructuur laat het niet toe. Zoek je een betrouwbare IT-partner in de regio Veenendaal? CTS IT staat voor je klaar in elke fase van digitalisering. Wij helpen je graag aan toekomstbestendige systemen die staan als een huis.

Of je nu volledig over wil naar werken in de cloud , hulp nodig hebt bij efficiënt gebruik van Microsoft Teams of twijfelt over de veiligheid van je IT-omgeving : CTS IT ondersteunt op elk vlak. Met persoonlijke aandacht helpen we jou naar IT-oplossingen die verbinden, beschermen en vereenvoudigen. Zowel thuis als op kantoor.

Neem contact met ons op!
CTS IT Ondersteuning

CTS IT: Het antwoord op al je IT-vragen

Je weet dat er op het gebied van IT iets moet veranderen in je organisatie. Maar wat dat is, daar kun je de vinger niet op leggen. Herkenbaar? Met onze kennis van IT nemen we je graag mee op avontuur: het avontuur van jouw digitale transformatie. Maar wat is dat eigenlijk, digitale transformatie? En waarom is het zo belangrijk voor je bedrijfsvoering?

Er is ontzettend veel mogelijk met IT. Van volledig werken in de cloud tot een server in eigen pand of efficiënt werken vanuit huis met Microsoft Teams: het kan allemaal als je de digitale transformatie aangaat met CTS IT.

Meer over digitale transformatie
Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - CTS IT Helpt Bochane met passende IT-oplossingen

Lees het verhaal van Bochane
Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft als IT bedrijf in Veenendaal heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Neem contact op met

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V