Support
Altijd in de buurt

Jouw IT Bedrijf in Ede

Verbinden, koesteren, vereenvoudigen: dat is waar CTS IT als IT bedrijf in Ede voor staat. Onze IT-oplossingen maken je leven makkelijker. Want hoe ingewikkeld wil je het hebben?

Wij houden van IT en we houden van mensen. Daarom ontwerpen wij duurzame en veilige IT-infrastructuur waarmee je bedrijfsdoelen haalt. CTS-IT biedt slimme IT-oplossingen in Ede en omgeving!

CTS-IT-Onze-IT-oplossingen-maken-het-leven-makkelijker
IT-Partner-Icon
Jouw IT-partner in

Ede

IT is het kloppend hart van alle moderne bedrijfsvoering. Ieder bedrijf – ook het jouwe – kan niet meer zonder gebruiksvriendelijke IT-infrastructuur. De weg naar digitalisering kost echter meer tijd en moeite dan vaak verwacht. Daarom wil je een betrouwbare IT-partner die altijd voor je klaar staat.

Wij zijn  jouw partner voor complete IT-oplossingen, van hardware tot software en zelfs glasvezel aanleggen. Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en bieden slimme IT-oplossingen die daar écht bij passen. Onze systemen verbinden, beschermen en werken eenvoudig. Wat ons onderscheidt is onze persoonlijke aandacht. We zorgen ervoor dat jij en je medewerkers direct aan de slag kunnen, zowel nu als in de toekomst

IT-oplossing-Icoon
Voor al je vraagstukken een

IT-oplossing in Ede en omgeving

Jouw IT-omgeving moet bij je passen. CTS IT ontzorgt als IT bedrijf in Ede daarom van begin tot eind in de digitale transformatie van je bedrijf, ongeacht waar in het proces jij je bevindt. Op basis van jouw behoeften implementeren we precies de oplossing die jij nodig hebt.

Wil je volledig overstappen naar de cloud? Of wil je werken met Microsoft Teams en andere applicaties makkelijker maken voor je medewerkers? Met onze expertise ondersteunen we jou graag in de reis naar een veilige en eenvoudige IT-omgeving voor op kantoor én thuis.

Meer over digitale transformatie
“Bij CTS IT zijn ze transparant, ze weten waar ze over praten en gaan geen uitdaging uit de weg”
Marc Bossenbroek

ICT aanspreekpunt - Zo helpt CTS IT HAVÉ Verwarming met IT-ondersteuning

HAVÉ Verwarming IT-ondersteuning op maat
Starten met

Digitale transformatie

CTS IT in Ede heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

 

Hannes-de-Paauw-Algemeen-Directeur-CTS-IT
Neem contact op met

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Dmarcian CTS IT
Printix-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V