Support
Met CTS Assist 2.0

krijg je volledig IT-ondersteuning

Met CTS Assist 2.0 word je volledig ontzorgd in de digitale transformatie en krijg je volledig IT-ondersteuning. CTS IT leert jouw bedrijf van binnen en buiten kennen. Zo ontdekken we precies wat je organisatie nodig heeft op het gebied van IT. Daarbij krijg je volledige ondersteuning bij al je IT-vragen.

Website-Header CTS IT
IT-Specialisten
Volledige IT-ondersteuning

Door onze specialisten

Wij weten hoe ingewikkeld IT kan zijn. Daarnaast geloven we dat digitale transformatie nodig is om je bedrijf de toekomst in te tillen. Voor iedereen die een partner in deze digitale reis zoekt, hebben wij CTS Assist 2.0 in het leven geroepen.

Met CTS Assist 2.0 krijg je IT-ondersteuning van begin tot eind in je digitale transformatie. We gaan net dat stapje verder: Wij nemen de zorg van digitalisering uit handen. Onze IT-specialisten leren je bedrijf door en door kennen. We bestuderen je bedrijfsvoering. We ontdekken waar procesverbetering mogelijk is, en bedenken slimme oplossingen. We zorgen er zelfs voor dat de eindgebruikers – jij en je medewerkers – uitstekend getraind zijn én blijven in nieuwe systemen.

Als je kiest voor CTS Assist 2.0 krijg je niet alleen onze uitstekende service en klantgerichtheid. Je krijgt een IT-partner waar je altijd op kunt bouwen. Nu en in de toekomst.

Vraag een inspiratiessie aan!
Assist-2.0
Wanneer kies je voor

CTS Assist 2.0

Bij CTS IT geloven we dat digitale transformatie om een ijverige aanpak vraagt. Daarom doorlopen we met jou graag de vijf transitiefasen die je bedrijf doorgaat. Bij CTS Assist 2.0 gaan we na die vijf stappen nog een stapje verder. Digitale transformatie is namelijk een constant proces.

Dat betekent niet eens in de vijf jaar je IT-omgeving compleet omgooien, maar meerdere keren per jaren de situatie evalueren. We gaan regelmatig met jou in gesprek: hoe beweegt de markt zich? Hoe onderscheidt jouw organisatie zich daarin? En hoe kunnen wij jou ondersteunen met slimme IT-oplossingen om die beweging op te vangen?

Ondertussen blijven we jou en je team voorzien van uitstekende service. Het dagelijkse werk gaat immers gewoon door, en soms heb je daar een IT-specialist voor nodig. CTS IT staat altijd voor je klaar.

Meer over digitale transformatie
“CTS IT denkt mee bij vraagstukken m.b.t. onze infrastructuur en wensen om onze processen te optimaliseren””
Michel Bilstra

Hoofd ICT - Aboma

Lees het verhaal van aboma
Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Start een traject

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V