Een

Wachtwoord kluis

Hoeveel wachtwoorden heb je en hoe bewaar je ze veilig? Als MKB-ondernemer ken je het belang van het veilig houden van bedrijfsdata. Je beheert gevoelige informatie zoals klantgegevens, financiële administratie en strategische documenten. Hoewel 2-factor authenticatie in opkomst is, zijn veel toepassingen en webportalen nog altijd toegankelijk met alleen een naam/wachtwoord combinatie.

De uitdaging: hoe bewaar je al die ingewikkelde wachtwoorden veilig en deel je toegang met collega’s zonder het wachtwoord zelf te delen? Maak kennis met onze Wachtwoordmanager

Lees snel verder
CTS-IT-Pagina-Header
Vanuit de kluis
Hoe werkt

Een wachtwoordmanager

Vanuit onze dienst krijgen alle gebruikers een online wachtwoordkluis. Deze kluis maakt en slaat wachtwoorden op, uiteraard op een veilige manier (lees: versleuteld). Het enige wachtwoord dat je nog hoeft te onthouden, is die van de kluis zelf. Wanneer ergens om een wachtwoord wordt gevraagd, kun je deze zelfs automatisch vanuit de kluis laten invullen.

Het delen van wachtwoorden met collega’s is eenvoudig. Creëer bijvoorbeeld een map met de financiële afdeling voor bankrekeningen of een map voor het marketingteam met inloggegevens voor social media en jullie e-mailcampagnes.

De kluis beschermt niet alleen wachtwoorden. Je kunt er ook andere gevoelige data in opslaan en veilig distribueren, denk aan creditcardgegevens of toegangscodes. En met de cloud-functionaliteit heb je overal toegang tot je kluis (dus ook op je telefoon), beheer je deze centraal en houd je het overzicht op veiligheid en gebruik vanuit het dashboard.

Keeper-Dashboard-CTS-IT
Jouw Sleutel Tot Veiligheid

De voordelen

Wat zijn de voordelen van onze Wachtwoordmanager?

• Veiligheid: Beschermt bedrijfsdata tegen bedreigingen en voorkomt dat wachtwoorden op riskante plekken worden opgeslagen of gedeeld (denk aan e-mail, Teams en WhatsApp).
  • Gemak: Beheer wachtwoorden vanaf elk apparaat. Nooit meer een wachtwoord onthouden of invoeren.
  • Efficiëntie: Bespaart tijd en geld. Vermindert fouten en verhoogt de productiviteit van medewerkers door frustratie met wachtwoorden en andere geheimen weg te nemen.
Ontdek

De kracht van een wachtwoordkluis

Als je overtuigd bent dat dit juiste oplossing is voor jouw wachtwoord- en geheimenbeheer, dan kan je via CTS IT een gratis proefperiode aan vragen van het progamma Keeper. Je kan ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wij staan klaar om je te helpen bij het veilig houden van jouw data met behulp van een wachtwoordkluis.

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT
Neem contact op

Met Vincent

v.breas@cts-it.nl