Support
Terug naar kennisbank

CTS IT IS ISO 27001 & NEN 7510 GECERTIFICEERD!

Met succes!

CTS IT heeft eind november 2021 met succes de audit ISO 27001 / NEN 7510 doorstaan. Vanaf 9 december 2021 is CTS IT dan ook gecertificeerd voor beide normen.

Website-Header CTS IT

Maar waarom is dit nu zo belangrijk?

Met de ISO/NEN normering weten onze stakeholders (klanten, medewerkers, leveranciers, financiers, partners etc.) dat onze processen up-to-date zijn als het gaat om veilig omgaan met gegevens die voor hen van belang zijn.  Denk bijvoorbeeld aan persoons- en/of bedrijfsgegevens. Met name voor de zorgsector is de NEN7510 van belang in het veilig omgaan met patiëntgegevens. Zowel analoog als digitaal.

Wat betekent dit voor jou!

✅ WIJ ZIJN EEN BETROUWBARE PARTNER

ISO 27001 & NEN 7510 zijn een internationaal erkende norm. Deze certificaten geven aan dat wij continu bezig zijn met het structureren en verbeteren van processen zodat wij onze gegevens en die van onze klanten kunnen beschermen.

✅ MEER ZICHT OP RISICO’S

Door gestructureerd te werken is er meer zicht op risico’s en kunnen kansen op een datalek worden verkleind.

✅ DE BEWUSTWORDING VAN COLLEGA’S

Door een ISO 27001 traject neemt de bewustwording van onze organisatie toe. Hierdoor gaan onze collega’s veilig om met (persoons)gegevens en zijn de kansen op incidenten kleiner, wat weer eventuele schade kan voorkomen

EXTERNE HULP

De normering kon natuurlijk niet zonder externe hulp. Jasper van Horssen van Dxfferent B.V. hielp ons met de structuur en zijn ‘cadeautjes’, zodat we de pas er in konden houden. Zijn ervaring met andere IT-bedrijven die hij ondersteunde, was voor ons onmisbaar.

Beleid

Wil je meer weten wat ons beleid is omtrent de ISO 27001 / NEN 7510 certificering, dan kan je deze inzien op onze kantoor. Hiervoor kan je een afspraak maken via het contact formulier op onze contactpagina.
Wil je deze digitaal kunnen inzien, klik dan op het volgende:
ISO 27001

NEN 7510

Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Exlaimer-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
workspace365-logo