Support

IN CONTROL MET SLIMME IT-OPLOSSINGEN

CTS IT is constant in control: achter de schermen houden we alles goed in de gaten. We blijven scherp op wat je organisatie nodig heeft, en waar ruimte is voor nieuwe IT-oplossingen.

Leer ons kennen
Website-Header CTS IT

Maandelijks evalueren

Zo ben jij als klant in control over jouw IT omgeving

Elke maand brengen we je op de hoogte van de situatie rondom je IT met Service Level Management gesprekken. We bespreken bevindingen, problemen en ons advies daarin. Waar is ruimte voor verbetering en hoe kunnen we dat realiseren? Jij bepaalt vervolgens waar we bijsturen en wanneer.

IT-oplossingen

Wil je weten welke IT-oplossingen wij bieden? Of wil je gewoon graag in gesprek met de experts van CTS IT?

Ik wil graag goed advies

DIGITALE TRANSFORMATIE

Nieuwe ontwikkelingen in IT veranderen de wereld om ons heen in hoog tempo. Digitaal transformeren is daarom voor veel ondernemers geen keuze meer, maar een noodzaak.

digitale transformatie: wat is dat?
Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - CTS IT Helpt Bochane met passende IT-oplossingen

Lees het verhaal van Bochane
ISO-27001 CTS IT
ISO
ISO &

NEN CERTIFICAAT

CTS IT is gecertificeerd voor ISO 27001 en NEN 7510. De ISO/NEN normering bewijst dat onze processen up-to-date zijn en we veilig omgaan met informatie zoals persoonsgegevens. Voor verschillende sectoren zijn deze certificaten van belang. We zijn bovendien continu bezig met verbeteren. Zo weet je zeker dat je IT-oplossingen altijd actueel, veilig en betrouwbaar zijn.

Waarom is dit nu zo belangrijk?
Microsoft-Partner CTS IT
PARTNER
Jouw

MICROSOFT PARTNER

Bij CTS IT hanteren wij Microsoft first. Dat betekent dat we korte lijntjes hebben met Microsoft. Daardoor ontvangen onze klanten voorrang op licenties en worden ze snel geholpen bij vragen of problemen. Doordat CTS IT direct de nieuwste kennis en toepassingen te zien krijgt, geniet jij van het beste dat Microsoft te bieden heeft.

JA, IK WIL IN CONTROL ZIJN
SLM-gesprekken van CTS IT

MAANDELIJKS IN GESPREK

We gaan regelmatig met je in gesprek. We evalueren de dienstverlening én kijken vooruit. Om in control te blijven heb je daarnaast 24×7 inzicht in je IT omgeving met onze unieke Service Level Management Rapportage.

Aan de slag?

Kom in contact

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Heb je vragen, wil je weten welke IT-oplossingen wij bieden? Of wil je gewoon graag in gesprek met de experts van CTS IT?

Rik IT Directeur CTS IT
Start een traject

Samen met Rik

r.maassen@cts-it.nl
06-20958633
HPE-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Printix-CTS-IT-B.V
workspace365-logo