Support
Altijd in de buurt

IT Bedrijf Veenendaal

Ons bedrijf in Ede heeft ook in Veenendaal dezelfde missie: verbinden, koesteren en vereenvoudigen. Wij ontwikkelen toekomstbestendige IT-oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

We houden van IT en we houden van mensen. Daarom creëert CTS IT  ook voor jouw bedrijf in Veenendaal op maat gemaakte en veilige IT-systemen waar iedereen mee kan werken. Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak essentieel is voor het behalen van dit doel.

Deze klanten waren jou voor!
IT-infrastructuur voor bedrijven
IT-Partner-Icon
Ook jouw IT-partner

In Veenendaal

Bij CTS IT begrijpen we dat een goed functionerende IT-omgeving essentieel is voor het realiseren van jouw groeiplannen. Geen zorgen, wij zijn er om je te ondersteunen als betrouwbare IT-partner in de regio Veenendaal, in elke fase van digitalisering. Onze toekomstbestendige systemen zijn solide en op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Of je nu wilt overstappen naar werken in de cloud, hulp nodig hebt bij efficiënt gebruik van Microsoft Teams, of twijfelt over de beveiliging van je IT-omgeving, bij CTS IT staan we voor je klaar. Met persoonlijke aandacht helpen we je bij het vinden van IT-oplossingen die verbinden, beschermen en vereenvoudigen, zowel thuis als op kantoor. We zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen op elk vlak, zodat jij je kunt concentreren op jouw core business en succesvol kunt groeien.

Neem contact met ons op!
CTS IT Ondersteuning
Wij hebben het antwoord

op al je IT-vragen

Je beseft dat er veranderingen moeten plaatsvinden op het gebied van IT binnen jouw organisatie. Maar je kunt je vinger er niet precies op leggen wat er moet veranderen. Herkenbaar? Met onze expertise in IT nemen we je graag mee op het avontuur van jouw digitale transformatie. Maar wat houdt dat eigenlijk in, digitale transformatie? En waarom is het zo essentieel voor het succes van je bedrijfsvoering?

Met IT zijn er eindeloze mogelijkheden. Van volledig werken in de cloud tot het hebben van een eigen server op locatie, of efficiënt thuiswerken met Microsoft Teams: alles is mogelijk wanneer je de digitale transformatie aangaat met CTS IT.

Meer over digitale transformatie
Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - Bochane Groep

Bekijk deze case
Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft als IT bedrijf in Veenendaal heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Neem contact op met

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53 33 78 23