Support
Terug naar kennisbank
Eerste indruk van

Microsoft Copilot

Het zal je niet zijn ontgaan dat Microsoft onlangs een forse sprong heeft gemaakt in de wereld van bedrijfsautomatisering met de introductie van Copilot. Deze geavanceerde AI-assistent is speciaal ontwikkeld om organisaties zoals jullie te ondersteunen in jullie dagelijkse werkzaamheden.

 

Lees snel verder
Website-Header CTS IT
CTS IT
Innovatieve

Technologie

Deze innovatieve technologie is nu voor alle bedrijven beschikbaar en wij zijn er van overtuigd dat dit de effici├źntie van iedere organisatie aanzienlijk gaat verhogen. Daarmee biedt het jullie werknemers nog meer kansen om zich te focussen op creatieve, innovatieve en strategische taken.

Onze eerste ervaringen met Copilot zijn veelbelovend, alhoewel we opmerken dat de ondersteuning voor de Nederlandse taal momenteel nog ontbreekt. Dit betekent dat je verzoeken (prompts) en de daaruit voortvloeiende resultaten voorlopig in het Engels zullen zijn. Microsoft is van plan om op korte termijn ook ondersteuning voor het Nederlands toe te voegen. Wij zullen je uiteraard op de hoogte houden van deze ontwikkeling.

Indrukwekkend

Scala aan mogelijkheden

Ondanks deze taalbeperking, biedt Copilot al een indrukwekkend scala aan mogelijkheden. Denk hierbij aan ondersteuning tijdens Teams-vergaderingen door het notuleren en samenvatten van besprekingen, of als digitale assistent die helpt bij het herinneren aan onbeantwoorde e-mails en berichten in Teams.

De lancering van Copilot door Microsoft is een duidelijk teken van de snelle integratie van kunstmatige intelligentie in de bedrijfswereld. Hoewel de volledige potentie voor Nederlandse gebruikers nog even op zicht laat wachten, toont deze introductie onmiskenbaar aan in welke richting de technologische ontwikkelingen gaan. Met Copilot zet Microsoft een belangrijke stap vooruit in bedrijfsautomatisering en opent het de deur naar een toekomst waarin AI een essentieel onderdeel vormt van onze dagelijkse werkprocessen.

Meer

weten?

We kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden die Copilot ons zal brengen en blijven de komende periode onze ervaringen en inzichten met je delen. Zoals altijd, staan we klaar om je te ondersteunen bij het implementeren van deze nieuwe technologie├źn in jouw organisatie.

Arjan v Loon CTS IT
Bel gerust

met Arjan

a.van.loon@cts-it.nl
0318-742426
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
HPE-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V