Support

IT op locatie

Met CTS On-Premise kies je voor een IT-omgeving fysiek in eigen pand. Je servers en apparatuur kun je letterlijk aanraken. Ontdek wanneer wij CTS On-Premise aanraden.

Download gratis onze whitepaper!
Website-Header CTS IT
IT-Omgeving
IT-omgeving in jouw

Eigen pand

Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld om je IT-infrastructuur volledig in je bedrijf aanwezig te hebben. Dat noemen we in de IT ook wel ‘on premise’. Het betekent letterlijk: op locatie. Je apparatuur – zelfs je servers – zijn altijd binnen handbereik.

Jarenlang was een IT-omgeving op locatie de enige manier om je bedrijf te automatiseren. Internet werd gebruikt om te mailen en browsen, maar werken en opslaan in de cloud gebeurde nog niet. Al je bedrijfsdata bewaarde je op computers.

Ook vandaag de dag is on premise zeker nog niet afgeschreven. Er zijn veel redenen waarom een IT-omgeving op locatie nog altijd de beste oplossing kan zijn voor jouw bedrijf. Wij leggen je graag uit waarom.

Vraag een inspiratiessie aan!
On-Premis
Wanneer kies je voor

CTS On Premise?

Het is tegenwoordig mogelijk om servers op afstand te gebruiken en data in de cloud op te slaan. Waarom zou je dan nog kiezen voor CTS On-Premise?

CTS IT adviseert on premise onder andere wanneer je werkt met bedrijfsspecifieke software. Een voorbeeld daarvan is een ERP-systeem: een computerprogramma dat dient als de basis van meerdere bedrijfsprocessen. Zo’n programma is vaak ingeburgerd in je bedrijf en niet zomaar over te zetten. Je medewerkers zijn ermee bekend en het presteert goed. Waarom zou je dan afscheid nemen voor een wellicht minder efficiënt alternatief programma? In dat geval gaat het bedrijfsproces boven digitalisering en is on premise dus de beste keuze.

Het kan ook zo zijn dat je IT-omgeving op locatie is opgelegd door wet- en regelgeving. Hoewel werken in de cloud absoluut veilig is, kan het zijn dat er binnen je branche andere afspraken gelden. Het veiligheidsniveau waaraan jij moet voldoen kan dermate hoge kosten meebrengen, dat on premise financieel gezien verstandiger is.

Je IT-omgeving samenstellen is bovendien een persoonlijke keuze. Heb jij een prettiger gevoel bij (deels) fysiek aanwezige servers en apparatuur? Geen enkel probleem. CTS IT heeft alle expertise in huis om de meest passende oplossing te vinden.

Meer over digitale transformatie
Wouter-Balk-Bim-Creators
“Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.”
Wouter Balk

Directeur - BIM Creators werkt nu volledig vanuit de cloud

Lees het verhaal van BIM Creators
Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Start een traject

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823