Support
Altijd in de buurt

IT Bedrijf Nijkerk

IT is voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Maar wat als IT-systemen je leven juist makkelijker maken? Dat is waar CTS IT Nijkerk voor staat: slimme IT-omgevingen die verbinden, koesteren en vereenvoudigen.

Wij houden van IT en we houden van mensen. Daarom ontwerpen wij IT-omgevingen die duurzaam en veilig zijn. IT waarmee jij volledig ontzorgt bent en bedrijfsdoelen haalt.

CTS IT biedt slimme IT-oplossingen in de regio Nijkerk.

Jouw IT-partner in Nijkerk

IT: je kunt er niet meer omheen. Ieder bedrijf heeft goede IT-infrastructuur nodig. Het is echter voor veel ondernemers ook een last. Je wil daarom een betrouwbare IT-partner in de buurt die altijd voor je klaar staat. Een partner die net even verder denkt om jouw persoonlijke behoeften in kaart te brengen. CTS IT is jouw IT-specialist in de regio Nijkerk.

Van fysieke werkplekken tot werken in de cloud: CTS IT biedt slimme oplossingen voor al je IT-vraagstukken. Oplossingen die jou ontzorgen. Onze IT-omgevingen zijn persoonlijk, toekomstbestendig en toch gemakkelijk te gebruiken.

klantcoördinator Vincent Breas

Slimme IT-oplossingen die écht bij je passen

Er is vandaag de dag ontzettend veel mogelijk met IT. Om die potentie volop te benutten moet je IT-omgeving modern, veilig en toekomstbestendig zijn. Daarvoor is een digitale transformatie van je bedrijf vaak nodig. Laat CTS IT samen met jou de eerste stap in je transformatie zetten.

Volledig over naar de cloud? Een kritische blik op je huidige IT? Een Microsoft 365 werkplek waar echt iedereen mee uit de voeten kan? Wat je ook nodig hebt om efficiënter te werken en je bedrijfsdoelen te halen: CTS IT staat voor je klaar. Wij zijn jouw partner in de digitale transformatie

Meer over digitale transformatie
Wouter-Balk-Bim-Creators
“Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.”
Wouter Balk

Directeur - BIM Creators werkt nu volledig vanuit de cloud

Lees het verhaal van BIM Creators
Starten met

Digitale transformatie

Ook in Nijkerk hebben wij antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

 

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Neem contact op met

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Printix-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Exlaimer-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT