Support

Evolutie van de digitale werkplek

Je IT-omgeving kan zowel binnen de muren van je bedrijfspand aanwezig zijn als in de cloud worden opgeslagen. Wil je graag een combinatie van die twee? Dat noemen we CTS Hybride.

Download nu onze whitepaper Hybride IT
Website-Header CTS IT
IT-Omgeving
Het beste van

Beide werelden

Hybride betekent het combineren van twee onderdelen tot een nieuw geheel. Dat is wat je krijgt met CTS Hybride: je IT-omgeving is fysiek aanwezig in het bedrijfspand én opgeslagen in de cloud. CTS IT combineert IT op locatie en in de cloud tot een geheel dat voor jou als één IT-omgeving functioneert. Daar merk je zelf dus niets van.

In veel gevallen is deze hybride manier van werken een tijdelijke fase in de digitale transformatie van je bedrijf. Dit is voor je volledig overgaat op werken in de cloud. Maar dat hoeft niet. CTS Hybride kan ook een bewuste, langdurige IT-oplossing zijn.

Vraag een inspiratiessie aan!
Hybride
Wanneer kies je voor

Hybride?

CTS Hybride staat dus voor een combinatie van werken in de cloud en werken vanuit je eigen fysieke IT-infrastructuur. Beide manieren van werken hebben voordelen die je kunt samenvoegen voor je eigen gemak.

De cloud wordt met name veel gebruikt voor e-mail, back-ups maken en bestandsopslag. Het is een simpele eerste stap richting volledig werken in de cloud en dus buiten de kantoormuren. Mail heb je overal tot je beschikking. Back-ups ben je niet meer zelf verantwoordelijk voor. En een offerte met een klant delen? Dat is zo gebeurd via het internet. Je bespaart daardoor tijd en dus geld.

Ondertussen functioneert je bedrijfsspecifieke software gewoon nog. Je kassakoppelingen lopen door. Je ERP-systeem blijft in gebruik. CTS IT zorgt er bovendien voor dat je niets merkt van die koppelingen tussen systemen dankzij de moderne werkplek. Voor jou voelt het als één functionerende en veilige IT-omgeving.

Meer over digitale transformatie
“Bij Tesqua is onze slogan "verrassend veelzijdig en verrassend persoonlijk". Wij zoeken partners die ook deze kernwaarden met zich meedragen.”
Maarten Stuivenberg

Directeur - Tesqua Health & Sports Centre

Bekijk al onze referenties
Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Start een traject

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
workspace365-logo
HPE-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT