CTS Cloud

Werken in de cloud: je hoort het vaak, maar wat is het? Simpelweg betekent het dat je IT-omgeving vanaf het internet te gebruiken is. Daarmee is het de ideale manier om zowel thuis als op de zaak te werken. Je kunt altijd overal bij

De cloud is de toekomst

De cloud is de toekomst: die uitspraak hoor je vaak. Prima, maar wat betekent werken in de cloud? Kort samengevat betekent het dat je complete IT-omgeving in een publiek datacenter opgeslagen wordt.

IT-omgevingen zweven niet door de lucht: ze hebben altijd een stabiele basis, oftewel een server. Die servers hoeft tegenwoordig niet meer in je pand aanwezig te zijn. Jouw volledige IT-omgeving kan draaien op een server in een publiek datacenter. De data op die server kun je altijd bij: je hebt alleen maar een werkende internetverbinding nodig. Je kunt met CTS Cloud dus altijd en overal gebruik maken van je IT-omgeving. Werken op afstand was nog nooit zo makkelijk!

Ook wij geloven dat de cloud de toekomst is. We ondersteunen je daarom graag in de digitale transformatie van je bedrijf. De cloud is voor iedereen. De enige vraag is: ben jij al cloud-ready? Die vraag helpen wij jou graag beantwoorden.

Waarom kiezen voor CTS Cloud

CTS IT Connect Icoon

Je complete IT-omgeving opgeslagen in een publiek datacenter

CTS IT Treasure icoon

Je IT-omgeving toegankelijk vanaf elk apparaat dat je wil

CTS IT Simplify icoon

Altijd actueel en flexibel; je betaalt alleen voor wat je gebruikt

Heb je vragen of wil je aan de slag met CTS Cloud?

CTS IT Cloud

Wanneer kies je voor CTS Cloud?

Geen gedoe meer met fysieke servers en back-ups: dat is misschien wel het grootste voordeel van werken in de cloud. Werken op afstand gaat veel makkelijker. Jouw servers worden bovendien gegarandeerd beschikbaar gehouden door grote publieke partijen, waaronder Microsoft.

Bij CTS IT werken we graag met servers van Microsoft. Ruim 80 procent van alle werknemers heeft met name ervaring met Microsoft Windows en Microsoft Office. Omdat wij het jou zo makkelijk mogelijk maken, is Microsoft daarom altijd de basis van onze IT-omgevingen. Dat is wel zo vertrouwd.

Ondertussen vinden we het ook belangrijk om risico’s te spreiden. Daarom zorgt CTS IT ervoor dat jouw back-ups ook bij een andere onafhankelijke aanbieder of bij ons in het pand worden opgeslagen.

Ook financieel is werken in de cloud de beste optie. Je hoeft niet te investeren in een serveromgeving. Bovendien ben je flexibel in je afname: je betaalt per maand, precies voor wat je gebruikt. Niet meer en niet minder.

Je eigen applicaties in de cloud

Mooi, dat werken in de cloud. Maar jouw bedrijf functioneert met zeer specifieke applicaties en software. Dat kun je niet zomaar vanuit de cloud gebruiken. Of toch wel?

Jawel! Want vandaag de dag zijn er steeds meer leveranciers die hun software als een cloudapplicatie aanbieden. Grote kans dat ook jouw ERP-systeem of CRM-applicatie via de cloud te gebruiken is. CTS IT zorgt ervoor dat je altijd snel en makkelijk bij je software kunt.

Er komt veel kijken bij overstappen naar de cloud. Tenzij je kiest voor CTS Cloud. De experts van CTS IT brengen al jouw software samen in een overzichtelijke moderne werkplek. Deze online werkplek open je gewoon vanaf ieder gewenst apparaat. Op een veilige manier, dus met MFA en SSO. Je beschikt altijd over e-mail, bestanden en veilige toegang tot je applicaties.

CTS IT begrijpt mijn organisatie en mijn business doelstellingen

CTS IT levert mij een team van experts die samen optrekken om mijn zakelijke en technische doelstellingen te bereiken

CTS IT levert technische support om snel, kwalitatief en servicegericht te zorgen dat ik mijn business doelstellingen bereik

CTS IT werkt samen met mij om het maximale uit mijn IT infrastructuur te halen en onderbouwt dit met cijfers

CTS IT werkt samen met mij om mijn business doelstellingen te versnellen en helpt mij met mijn business transformatie

Waarom kies je voor CTS IT

CTS-IT is het antwoord op al jouw IT-vragen. Wij zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van elke organisatie. Het speelt een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag én morgen.

Iedereen verdient het om altijd en overal te kunnen werken op hun manier. Wij maken dat met onze IT-oplossingen mogelijk. Zo wordt jouw leven en dat van je medewerkers leuker én succesvoller.

Klik op de vijf stappen van CTS IT en ontdek hoe wij jou ondersteunen in je digitale transformatie.

Wat zeggen klanten over ons

Auxilium Logo CTS IT

Zelfs voor een ICT-dinosaurus als ik, spreekt CTS IT altijd in begrijpelijke taal.

John Weerdenburg

Algemeen Directeur

NTS Logo CTS IT

De NTS is blij met de ondersteuning van CTS IT. CTS IT zorgt ervoor dat de orgaan donatie coördinatoren altijd de beschikking hebben over een mobiele werkplek; van laptop tot printer. Onze mensen zitten overal in Nederland. Ze worden 24 uur per dag ingezet. De NTS heeft een professionele en flexibele partner nodig om onze mensen te ondersteunen. CTS IT heeft de inrichting op korte termijn mogelijk gemaakt en naar tevredenheid geregeld. De NTS heeft geen zorgen meer en de orgaandonatie coördinatoren zijn blij met hun IT middelen.

Robin Kleijwegt

Informatiemanager

Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.

Wouter Balk

Directeur

Bekijk ook de andere IT-oplossingen van CTS IT