Support

IT in de cloud

Werken in de cloud: je hoort het vaak, maar wat is het? Simpelweg betekent het dat je IT-omgeving vanaf het internet te gebruiken is. Daarmee is het de ideale manier om zowel thuis als op de zaak te werken. Je kunt altijd overal bij.

Start nu jouw Digitale Transformatie
Website-Header CTS IT
Toekomst

De cloud is de toekomst

De cloud is de toekomst: die uitspraak hoor je vaak. Prima, maar wat betekent werken in de cloud? Kort samengevat betekent het dat je complete IT-omgeving in een publiek datacenter opgeslagen wordt.

IT-omgevingen zweven niet door de lucht: ze hebben altijd een stabiele basis, oftewel een server. Die servers hoeft tegenwoordig niet meer in je pand aanwezig te zijn. Jouw volledige IT-omgeving kan draaien op een server in een publiek datacenter. De data op die server kun je altijd bij: je hebt alleen maar een werkende internetverbinding nodig. Je kunt met deze dienst dus altijd en overal gebruik maken van je IT-omgeving. Werken op afstand was nog nooit zo makkelijk!

Ook wij geloven dat de cloud de toekomst is. We ondersteunen je daarom graag in de digitale transformatie van je bedrijf. De cloud is voor iedereen.

De enige vraag is: ben jij al cloud-ready? Die vraag helpen wij jou graag beantwoorden.

Vraag een inspiratiessie aan!
Cloud

Wanneer kies je voor CTS Cloud?

Geen gedoe meer met fysieke servers en back-ups: dat is misschien wel het grootste voordeel van werken in de cloud. Werken op afstand gaat veel makkelijker. Jouw servers worden bovendien gegarandeerd beschikbaar gehouden door grote publieke partijen, waaronder Microsoft.

Bij CTS IT werken we graag met servers van Microsoft. Ruim 80 procent van alle werknemers heeft met name ervaring met Microsoft Windows en Microsoft Office. Omdat wij het jou zo makkelijk mogelijk maken, is Microsoft daarom altijd de basis van onze IT-omgevingen. Dat is wel zo vertrouwd.

Ondertussen vinden we het ook belangrijk om risico’s te spreiden. Daarom zorgt CTS IT ervoor dat jouw back-ups ook bij een andere onafhankelijke aanbieder of bij ons in het pand worden opgeslagen.

Ook financieel is werken in de cloud de beste optie. Je hoeft niet te investeren in een serveromgeving. Bovendien ben je flexibel in je afname: je betaalt per maand, precies voor wat je gebruikt. Niet meer en niet minder.

Moderne-Werkplek

Je eigen applicaties in de cloud

Mooi, dat werken in de cloud. Maar jouw bedrijf functioneert met zeer specifieke applicaties en software. Dat kun je niet zomaar vanuit de cloud gebruiken. Of toch wel?

Jawel! Want vandaag de dag zijn er steeds meer leveranciers die hun software als een cloudapplicatie aanbieden. Grote kans dat ook jouw ERP-systeem of CRM-applicatie via de cloud te gebruiken is. CTS IT zorgt ervoor dat je altijd snel en makkelijk bij je software kunt.

Er komt veel kijken bij overstappen naar de cloud. Tenzij je kiest voor CTS Cloud. De experts van CTS IT brengen al jouw software samen in een overzichtelijke moderne werkplek. Deze online werkplek open je gewoon vanaf ieder gewenst apparaat. Op een veilige manier, dus met MFA en SSO. Je beschikt altijd over e-mail, bestanden en veilige toegang tot je applicaties.

Meer over digitale transformatie
Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Start een traject

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V