Support
Altijd in de buurt

ICT Veenendaal

Verbinden, koesteren, vereenvoudigen. Dat is de missie van CTS IT. Wij bedenken toekomstbestendige ICT-oplossingen die écht passen bij jouw.

We houden van IT en we houden van mensen. Daarom maken wij ook vanuit ons kantoor in Ede ook in Veenendaal veilige ICT-systemen op maat waar iedereen mee uit de voeten kan. We geloven dat een persoonlijke aanpak daarvoor nodig is.

Deze klanten waren jou voor!
Remon Security Officer CTS IT
IT-Partner-Icon
Jouw ICT-partner

In Veenendaal

Als je IT niet goed functioneert, kan dit je groeiplannen belemmeren. Maar maak je geen zorgen, als je op zoek bent naar een betrouwbare IT-partner in de regio Veenendaal, dan staat CTS IT voor je klaar in elke fase van digitalisering. We helpen je graag met toekomstbestendige systemen die solide zijn.

Of je nu volledig wilt overstappen naar werken in de cloud, hulp nodig hebt bij efficiënt gebruik van Microsoft Teams, of twijfelt over de beveiliging van je IT-omgeving, CTS IT ondersteunt je op elk vlak. Met persoonlijke aandacht helpen we je bij het vinden van ICT-oplossingen die verbinden, beschermen en vereenvoudigen, zowel thuis als op kantoor.

Neem contact met ons op!
CTS IT Ondersteuning
Wij hebben het antwoord

op al je ICT-vragen

Je beseft dat er veranderingen moeten plaatsvinden op het gebied van IT binnen jouw organisatie. Maar je kunt je vinger er niet precies op leggen wat er moet veranderen. Herkenbaar? Met onze expertise in IT nemen we je graag mee op het avontuur van jouw digitale transformatie. Maar wat houdt dat eigenlijk in, digitale transformatie? En waarom is het zo essentieel voor het succes van je bedrijfsvoering?

Met IT zijn er eindeloze mogelijkheden. Van volledig werken in de cloud tot het hebben van een eigen server op locatie, of efficiënt thuiswerken met Microsoft Teams: alles is mogelijk wanneer je de digitale transformatie aangaat met CTS IT.

Meer over digitale transformatie
Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - CTS IT Helpt Bochane met passende IT-oplossingen

Lees het verhaal van Bochane
Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft als IT bedrijf in Veenendaal heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Neem contact op met

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Exlaimer-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V