Support
Een Stap Vooruit in Apparaat

Beveiliging

Apparaatbeveiliging is een cruciaal aspect van moderne digitale veiligheid, waarbij niet alleen de bescherming van data en gebruikers, maar ook van het apparaat zelf centraal staat.

Vraag een inspiratiessie aan!
Website-Header CTS IT
Veilig-Apparaat-Beheer
Veilig Apparaatbeheer voor Notebook,

Vaste Computer en Smartphone

Effectieve apparaatbeveiliging: Naast de data en de gebruiker moet ook het apparaat veilig zijn. Of het nu een notebook, vaste computer of smartphone betreft: je wilt zeker zijn van een solide oplossing. Door middel van onze dienst apparaatbeheer ben je er zeker van dat de laatste updates zijn geïnstalleerd.

Neem contact met ons op!
Endpoint-Detection-Repsonse-CTS-IT
Belang van Processen

Monitoring voor Apparaatveiligheid

Op een apparaat zijn diverse processen actief. Deze zorgen ervoor dat bijvoorbeeld Microsoft Word opstart. Op de achtergrond zijn er nog veel meer processen die zorgen voor een goede werkervaring. De gebruiker merkt dit niet, hackers weten het wel. Door slimme processen te ontwikkelen zijn hackers in staat een apparaat te misbruiken. Met onze Endpoint Detection en Response monitoren we constant de processen op een werkplek. Afwijkende processen worden direct geblokkeerd.

Wil ij weten hoe jij een

CYBERAANVAL KAN VOORKOMEN

CTS IT heeft de antwoorden op het gebied van Cybersecurity. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Rik IT Directeur CTS IT
Bescherm jezelf tegen een hack

Samen met Rik

r.maassen@cts-it.nl
06-20958633