Support
Makkelijke en veilige

Toegang tot Jouw Data

Effectieve Databeveiliging: Aan data alleen heb je niets. Fysieke mensen zorgen ervoor dat je data gebruikt wordt in je bedrijf.

Vraag een inspiratiessie aan!
CTS-IT-Pagina-Header
Zekerheid
Identiteitsbeveiliging voor

Zekerheid en Controle

Fysieke mensen zorgen ervoor dat je data gebruikt wordt in je bedrijf. Het gaat er wel om dat je zeker weet dat de juiste mensen bij jouw data kunnen. Met identiteitsbeveiliging biedt CTS IT jou deze zekerheid. Daarom is een veilige toegang het belangrijkste, door middel van een meervoudige verificatie ben je er zeker van dat uitsluitend bevoegde personen inloggen op jouw omgeving

Neem contact met ons op!
Single-Sign-On-CTS-IT
Single Sign On voor

Betere Gebruikerservaring

Wanneer eenmaal ingelogd wil je het jouw gebruiker zo eenvoudig mogelijk maken. Weg met een diversiteit aan wachtwoorden, inloggen op basis van Single Sign On is een vereiste. Hiermee voorkom je dat wachtwoorden gaan rondslingeren (met alle gevolgen van dien) én weet je dat je medewerkers uitsluitend vanuit jouw veilige omgeving inloggen op applcaties (van derden).

Wil jij weten hoe je een

CYBERAANVAL KAN VOORKOMEN

CTS IT heeft de antwoorden op het gebied van Cybersecurity. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT
Bescherm jezelf tegen een hack

SAMEN MET VINCENT

v.breas@cts-it.nl
06-57143991