Support

IT bedrijf in Barneveld

Ook voor jouw bedrijf in Barneveld maakt CTS IT toekomstbestendige IT-omgevingen die behapbaar zijn voor iedereen. Omgevingen die verbinden, koesteren en vereenvoudigen. Omdat IT niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Meer weten over ons
Website-Header CTS IT
Jouw IT-Partner
CTS IT
Jouw IT bedrijf in

Barneveld en omstreken! 

Met trots kunnen we aankondigen dat we per 1 april 2023 ons kantoor openen in Barneveld, zodat we nog dichter bij onze relaties kunnen zijn. Onze ervaren medewerkers kennen de regio als geen ander, zowel persoonlijk als zakelijk. We willen graag bijdragen aan de Barneveldse economie en zijn daarom blij om hier aanwezig te zijn.

Neem contact met ons op!
IT-oplossing-Icoon
Wat maakt CTS IT anders

dan andere IT-dienstverleners?

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat aandacht het verschil maakt. We geven graag echte aandacht aan onze klanten, zonder poespas. Onze klantcoördinatoren hebben zowel kennis van de markt als van IT en zijn in staat om jou proactief te helpen. Elke maand zijn we bij je aanwezig om te bespreken hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen en verbeteren. 

Meer over digitale transformatie
“Bij CTS IT zijn ze transparant, ze weten waar ze over praten en gaan geen uitdaging uit de weg”
Marc Bossenbroek

ICT aanspreekpunt - HAVÉ Verwarming

Lees het verhaal van HAVÉ Verwarming
Werken bij Formulier

Cybersecurity

Je hebt aan ons echt een businesspartner die naast je staat om te adviseren en ondersteunen, ook op het gebied van Cybersecurity. Online beveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘liefdevol duidelijk’ als het gaat om security. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en ontwikkelen diensten om jouw digitale omgeving zo veilig mogelijk te maken. Goed is goed, maar matig moet beter.

Vanaf nu kun je ons verwelkomen op ons nieuwe kantoor aan de Anthonie Fokkerstraat in Barneveld. Onze Engineers blijven actief vanuit Ede, zodat we korte lijntjes en snelle response kunnen garanderen, zowel lokaal als op afstand. Bij CTS IT ben je verzekerd van persoonlijke aandacht, expertise en veiligheid. Wij kijken ernaar uit om jouw IT partner te worden!

Benieuwd hoe CTS IT jou helpt je organisatie klaar te stomen voor de toekomst? Neem contact met ons op of vraag een inspiratiesessie aan!

Inspiratiesessie aanvragen

 

HPE-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT