Support
Altijd in de buurt

IT Bedrijf Barneveld

CTS IT als IT bedrijf in Barneveld maakt toekomstbestendige IT-omgevingen die behapbaar zijn voor iedereen. Omgevingen die verbinden, koesteren en vereenvoudigen. Omdat IT niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Wij houden van IT en we houden van mensen. Daarom komt CTS IT met veilige en duurzame IT-oplossingen die écht passen bij jouw bedrijf. Oplossingen die helpen om je bedrijfsdoelen te halen en je volledig ontzorgen.

Ook in Barneveld heeft CTS IT de antwoorden op al jouw IT-vragen!

Jouw IT-partner in Barneveld

IT is het fundament van een modern bedrijf. Geen ondernemer kan meer zonder een gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige IT-omgeving. IT is echter ook gecompliceerd, en voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Laat ons je daarom helpen. CTS IT is jouw IT-specialist in de regio Barneveld. We staan klaar om je volledig te ontzorgen

Van een nieuwe fysieke werkplek tot een volledig ingerichte Microsoft 365: CTS-IT biedt slimme IT-oplossingen die passen bij jouw behoeften. Elk bedrijf is anders, en dat vraagt om persoonlijke aanpak. Wij gaan met je in gesprek om van A tot Z in kaart te brengen wat je nodig hebt. Zodat jouw IT perfect aansluit, nu en in de toekomst.

Starten met digitale transformatie

De wereld om ons heen verandert snel. Ontwikkelingen in de IT volgen elkaar in hoog tempo op. Als ondernemer is bijblijven niet meer alleen verstandig, maar noodzakelijk. Een digitale transformatie van bedrijfsprocessen maakt je leven makkelijker en je onderneming succesvoller. Laat CTS IT je bijstaan in die digitale transformatie.

Op basis van jouw behoeften leveren we precies de IT-oplossingen die je nodig hebt. Wil je volledig over naar de cloud? Beter werken met Microsoft Teams? Behoefte aan een volledig ingerichte werkplek, digitaal of fysiek? Met onze ruime kennis en ervaring ondersteunen we jou in de reis naar een passende IT-omgeving voor op kantoor én thuis.

Meer over digitale transformatie
““Wat CTS IT zo flexibel maakt is hun Support desk, zij staan voor je klaar. Zij zijn ook het gezicht van CTS IT” ”
Hilda Burgstede

Office Manager - Dankzij de transitie naar de cloud kan Auxilium overal aan het werk!

Lees het verhaal van Auxilium
Starten met

Digitale transformatie

Ook in Barneveld heeft CTS IT de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

 

Neem contact op met

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Microsoft Partner