CTS IT treft de nodige maatregelen vanwege Corona

Ontwikkelingen

Ook CTS IT heeft de ontwikkelingen rondom het Corona virus nauwlettend in de gaten gehouden. Dat heeft ons donderdagochtend al doen besluiten om onze INSPIRE van 19 maart te annuleren. Helaas, maar de gezondheid van onze bezoekers staat natuurlijk op de eerste plaats. Ook is besloten om het gros van de medewerkers thuis te laten werken. De collega’s van Sales, Financiën, HR en Marketing werken vanuit huis. Het team van techneuten is opgesplitst; de helft werkt op kantoor en de andere helft werkt vanuit huis. Hetzelfde geldt voor ons MT. Zo kunnen wij de service die je van ons gewend bent blijven continueren! 

Continuiteit

De maatregelen die de overheid neemt, hebben een enorme impact op onze samenleving. Ook op het bedrijfsleven. CTS IT kan alle afspraken laten doorgaan, omdat we beschikken over de juiste middelen om op afstand werken mogelijk te maken. We kunnen via bijvoorbeeld Microsoft Teams met elkaar bellen, online vergaderen en samenwerken aan bestanden. En dat ook nog ’s veilig! Op deze manier kunnen we ook onze klant blijven bedienen, in de meeste gevallen online: want niet alleen wij maken de keuze om thuis te werken. Dit geldt ook voor onze relaties.  

Ondersteuning

Wil jij ook meer weten over de mogelijkheden van locatie onafhankelijk werken voor jouw bedrijf? We staan je heel graag te woord. Want wij beseffen dat de urgentie in deze tijden erg groot is. We doen er dan ook alles om jou te ondersteunen in de IT vraagstukken die er leven. Meer weten? We zijn bereikbaar via 0318-648 888 of via ons contact formulier: https://cts-it.nl/contact/