Challenge Café bewijst: opvallende aanpak is magneet voor IT-talent

Challenge Café

Nieuw personeel vinden. Dat is lastig. Veel werkgevers worstelen ermee. Dat het ook anders kan, bewijst CTS IT. Met een Challenge Café lanceerde dit groeiende IT-bedrijf uit Ede een opvallende aanpak van arbeidsmarktvraagstukken. Met een impact om van te dromen.

‘We hadden op 1 november een fantastische challenge voor IT-talent van alle leeftijden’, blikt directeur Hannes de Paauw terug. ‘Trainer en trendwatcher Maarten van der Boon gaf ons een energieke clinic over techniek en technologie. Hij is expert in werken met LEGO © SERIOUS PLAY © en dat liet hij ons ook doen. Samen bouwden we aan onszelf en aan de toekomst van de IT-branche. Dat ging gepaard met hilarische momenten. Die hebben we dapper weggewerkt met goed eten en blauwe, alcoholvrije mocktails. Zo zijn we dan ook wel weer bij CTS IT.’

‘De impact van het Challenge Café is boven verwachting: aanstormend IT-talent weet de weg te vinden naar CTS IT. We hadden veelbelovende ontmoetingen met kandidaten. Eigenlijk ook logisch. CTS IT staat goed op de kaart. Ons initiatief kreeg dus veel gehoor. Zowel vanuit bedrijven, ROC ’s, Grow IT, ICT Valley, het Werkgevers Servicepunt Foodvalley en ons relatienetwerk.

Ik geloof dat we met het Challenge Café een goed format te pakken hebben in de arbeidsmarktbenadering. We laten als groeiend IT-bedrijf zien waar we voor staan: we houden van IT en we houden van mensen. We zoeken mensen die bij ons passen en we ontmoeten je graag als je op doorbreken staat naar een volgend leven in je IT-carrière.’

Komt er een vervolg?

‘Absoluut! Dit smaakt zo naar meer. Houd onze website www.cts-it.nl en Facebookpagina CTS it in de gaten voor de volgende editie van het CTS IT Challenge Café.