CTS Cloud

De cloud is de toekomst

  • Je complete IT-omgeving opgeslagen in een publiek datacenter
  • Te gebruiken vanaf elk willekeurig device
  • Altijd up-to-date, flexibel en je betaalt alleen voor wat je afneemt

Goud uit de cloud! Een zin die veel gebruikt wordt. Wij geloven zeker in de cloud, voor iedereen. De directe vervolgvraag is altijd: maar wanneer? De cloud is zeker de toekomst, de exacte termijn is voor elke organisatie anders. Want ben je al wel cloud-ready? Die vraag helpen we je graag te beantwoorden!

Eerst maar eens de term ‘cloud’. Wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Kort samengevat betekent dit dat je complete IT-voorziening in een publiek datacenter opgeslagen wordt. IT-omgevingen kunnen niet zweven door de lucht, ze hebben altijd een stabiele basis. En met een internetverbinding kun je deze altijd bereiken. Voor de eindgebruiker lijkt het dus alsof je omgeving altijd boven je in de lucht hangt. Technisch betekent de cloud dat CTS IT ervoor zorgt dat je altijd gebruik kunt maken van je IT voorzieningen, als je maar een device met internet bij de hand hebt!  

De voordelen voor jou met CTS IT Cloud!

Een groot voordeel van de cloud is dat je geen zorgen meer hebt over je fysieke servers. Deze worden gegarandeerd beschikbaar gehouden door spelers als Microsoft of Amazon. CTS IT is Microsoft fan. Niet zozeer omdat zij aardiger zijn dan bijvoorbeeld Amazon of Google maar wel omdat ruim 80% van alle gebruikers ervaring heeft met Microsoft Windows en/of Microsoft Office. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken is onze basis Microsoft, wel zo vertrouwd. Natuurlijk kan Microsoft niet alles goed én leggen we niet de risico’s bij een speler neer. Daarom zorgen we ervoor dat back-ups bijvoorbeeld ook bij een onafhankelijke aanbieder of zelfs bij ons in het pand worden opgeslagen.  

Financieel gezien werkt de cloud bijna uitsluitend met abonnementen. Hierdoor ben je flexibel in je afname en hoef je niet te investeren in een complete serveromgeving. Zie het als lease, je betaalt de omgeving per maand, precies voor wat je gebruikt. Niet meer en niet minder.  

Dan zijn er nog de specifieke applicaties waar mee gewerkt wordt. Denk aan een ERP-systeem of CRM-applicatie. Anno 2021 zijn er steeds meer leveranciers die hun software als een cloudapplicatie aanbieden. Gewoon via de browser. Zo doet iedereen waar hij goed in is. CTS IT zorgt er als jouw intermediair voor dat je altijd bij je software kunt! 

Al met al moet je aan veel componenten denken. Behalve bij CTS IT. Wij hebben namelijk de belangrijkste diensten gebundeld in onze moderne werkplek. Deze online werkplek is benaderbaar met een notebook, tablet of smartphone. Op een veilige manier, dus met MFA en SSO, beschik je altijd over je e-mail, bestanden en veilige toegang tot je applicaties. Inclusief de juiste licenties en de superondersteuning die bij CTS IT hoort. 

“Zelfs voor een ICT-dinosaurus als ik, spreekt CTS IT altijd in begrijpelijke taal”

Auxilium

John Weerdenburg, Algemeen Directeur

De NTS is blij met de ondersteuning van CTS IT. CTS IT zorgt ervoor dat de orgaan donatie coördinatoren altijd de beschikking hebben over een mobiele werkplek; van laptop tot printer. Onze mensen zitten overal in Nederland. Ze worden 24 uur per dag ingezet. De NTS heeft een professionele en flexibele partner nodig om onze mensen te ondersteunen. CTS IT heeft de inrichting op korte termijn mogelijk gemaakt en naar tevredenheid geregeld. De NTS heeft geen zorgen meer en de orgaandonatie coördinatoren zijn blij met hun IT middelen.

NTS

Robin Kleijwegt , Informatiemanager

Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.

BIM Creators

Wouter Balk, Directeur

filter & sorteer

Filter op aanbod

Soort

Loading…