Support

Werken in de Cloud

Wat betekent werken in de cloud? Je hoort deze term vaak, maar wat houdt het eigenlijk in? In essentie betekent werken in de cloud dat je jouw IT-omgeving via het internet kunt benaderen. Dit maakt het mogelijk om zowel thuis als op kantoor te werken, waardoor het een ideale oplossing is voor flexibel werken. Met werken in de cloud heb je altijd en overal toegang tot jouw bestanden en applicaties

Meer weten over de Cloud
CTS-IT-Onze-IT-oplossingen-maken-het-leven-makkelijker
TOEKOMST CTS IT
De cloud

Is de toekomst

De cloud is zonder twijfel de toekomst – een uitspraak die je vaak hoort. Maar wat betekent het eigenlijk om in de cloud te werken? In een notendop betekent het dat je volledige IT-omgeving wordt opgeslagen in een publiek datacenter.

Vraag een inspiratiessie aan!
Databeveiliging CTS IT
Altijd toegang tot

Jouw Gegevens

Hoewel IT-omgevingen niet letterlijk door de lucht zweven, hebben ze altijd een solide basis nodig, namelijk een server. En tegenwoordig hoeven die servers niet meer per se fysiek aanwezig te zijn in jouw pand. Je volledige IT-omgeving kan nu draaien op een server in een publiek datacenter. En het mooie is dat je altijd toegang hebt tot de gegevens op die server, zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Met deze dienst kun je dus altijd en overal gebruik maken van je IT-omgeving. Werken op afstand is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Bij ons geloven we ook sterk in de cloud als de toekomst. We staan klaar om je te ondersteunen bij de digitale transformatie van je bedrijf. De cloud is voor iedereen toegankelijk.

Wil je meer weten over wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf?

Vraag een inspiratiessie aan!

Ben jij klaar

Voor de Cloud

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT
Vraag een Inspiratiesessie aan

Met Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57143991