Support
Werkplek 365

Toegankelijk & persoonlijk

Een gebruikersportaal op basis van Werkplek 365: zo krijgt de gebruiker de beschikking over de CTS IT online werkplek. Het portaal biedt direct toegang tot Office gerelateerde zaken zoals documenten en e-mail.

CTS-IT-Werkplek-365-foto-2
CTS IT Moderne werkplek

Moderne werkplek

Het gebruikersportaal is een vast onderdeel van onze moderne werkplek. Mocht een implementatie wenselijk zijn – zonder gebruik te maken van onze verdere propositie – dan nemen we de mogelijkheden graag met je door in een persoonlijk gesprek.

Werkplek-365 cts it

Wat levert 365 jou op?

Functioneel

Omdat de gebruiker op ieder gewenst device direct kan inloggen op het online portaal, maakt dit de toegankelijkheid van de ICT-middelen veel makkelijker. Niet in de laatste plaats omdat je zelf kunt kiezen welk device je gebruikt.

Technisch

De toegang tot data en applicaties is centraal te beheren. Zo wordt het aantal aanpassingen op de gebruikte werkplek zelf sterk gereduceerd! Daarbij heeft elke gebruiker 1 set inloggegevens. Alle login gegevens van andere applicaties worden op de achtergrond automatisch ingevuld op basis van Single Sign-On.

Financieel

Hier is lang onderzoek naar gedaan, de resultaten:

Per medewerker/maand (uur):

– 0:20 effectiever werken
– 0:10 reductie beheerlast

NB: voor bijv. 50 gebruikers praten we dan al over 300 uur per jaar!

Jos-Weijmer
“CTS IT snapt ons bedrijf en komt met passende IT-oplossingen. Elke keer weer. ”
Jos Weijmer

CFO Bochane - CTS IT Helpt Bochane met passende IT-oplossingen

Lees het verhaal van Bochane
Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Rik IT Directeur CTS IT
Neem contact op met

Samen met Rik

r.maassen@cts-it.nl
06-20958633
Dmarcian CTS IT
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V