Support
Op zoek naar

EEN BAAN IN IT?

Dan weet je als geen ander dat er veel plekken zijn waar je aan de slag kunt. Waarom dan toch kiezen voor CTS IT? Omdat wij talent zien, en jou de kans bieden het te ontwikkelen. We kijken niet alleen naar jou als collega, maar vooral naar jou als mens.

Bekijk onze vacatures
Baan in IT
CTS IT is altijd op zoek naar

IT-toppers

Een diploma is mooi meegenomen, maar wij zijn vooral geïnteresseerd in welke kwaliteiten je meeneemt. Wat kan je al, en wat wil je ontwikkelen? Waar haal je plezier uit? Welke rol wil je vervullen binnen het bedrijf? Wij horen het graag van je.

Meer weten over waar wij voor staan

als bedrijf?

Meer weten over waar wij voor staan als bedrijf? Lees het verhaal van CTS IT. En we hebben ook nog een ontzettend divers en gezellig team. Reageer daarom nu op één van onze openstaande functies. Hopelijk zijn we de perfecte match!

Wat maakt werken bij CTS IT zo leuk!
Rick-van-Harn-CTS-IT-Supportdesk-Engineer
“CTS IT heeft mij een leerzame stageplek gegeven en een flexibele werkomgeving waar ik niet tegengehouden wordt in mijn doen.”
Rick van Harn

Supportdesk Engineer - Lees het verhaal van Rick van Harn een Support Engineer van CTS IT

Lees het verhaal van Rick van Harn
Luc-Basie-Project-Engineer

LEAD PROJECT ENGINEER

Ben jij lead project engineer en vind je vrijheid belangrijk? Wil jij je talenten ontwikkelen bij een werkgever die écht ziet wat je kan? Ga aan de slag als lead project engineer bij CTS IT.

Aan de slag als Lead Project Engineer
Cloud-Beheerder-vacature CTS IT

CLOUD ENGINEER

Als Cloud Engineer heb je een belangrijke rol bij CTS IT. Je draagt meerdere petten, bijvoorbeeld als proactief beheerder maar ook intern systeembeheerder.

Word onze CLOUD ENGINEER
Aan de slag als Servicedesk Engineer

SERVICE­DESK ENGINEER

Jij bent het aanspreekpunt van de servicedesk. De senior servicedesk engineer zorgt dat tickets op tijd en goed zijn afgehandeld.

Aan de slag als senior servicedesk engineer
Vacature-klantcoordinator-Jurgen-Rouwhorst

Klantcoördinator

Vind jij niets leuker dan contact met klanten en collega’s? Geniet je van verantwoordelijkheid en wil je dat je mening gehoord wordt? En heb je ook nog een goede dosis overtuigingskracht? Wordt dan klantcoördinator bij CTS IT.

Aan de slag als klantcoördinator
Stagiair-1

STAGIAIR

Zoek je een stageplek waar je veel leert en waar het ook nog gezellig is? Bij CTS IT krijg je een kijkje in de keuken van een dynamisch bedrijf. Leer alle kanten van IT kennen vanuit een erkend stagebedrijf en heb lol terwijl je het doet. Studenten van mbo 4 of hbo zijn altijd welkom.

Word onze STAGIAIR

SOLLICITEER DIRECT

Voel je al een match? Laat maar zien dan!Mail je CV en motivatie naar de afdeling personeelszaken. pz@cts-it.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Microsoft Partner