Support
Start jouw verhaal

Bij CTS IT

Waarom kiezen voor CTS IT? Omdat wij talent zien, en jou de kans bieden het te ontwikkelen. We kijken niet alleen naar jou als collega, maar vooral naar jou als mens.

Bekijk onze vacatures
CTS-IT-Pagina-Header
Vincent Breas werken bij CTS IT
CTS IT is altijd op zoek naar

IT-toppers

Een diploma is mooi meegenomen, maar wij zijn vooral geïnteresseerd in welke kwaliteiten je meeneemt. Wat kan je al, en wat wil je ontwikkelen? Waar haal je plezier uit? Welke rol wil je vervullen binnen het bedrijf?

Een plek

Om te groeien

Bij CTS IT willen we niet dat je stilstaat. Dat hebben wij ook niet gedaan. Net als ieder ander mens heb jij wensen voor de toekomst. Je wil je ontwikkelen, verder leren. Je wil je ontplooien als vakmens én als persoon. CTS IT ondersteunt je daarin. Samen brengen we jouw doorgroeimogelijkheden in kaart. We maken een plan om je werk én je leven toekomstbestendig te maken. Een mooi salaris hoort daar vanzelfsprekend bij.

Blog-IT-oplossingen-500-x-500
Verantwoordelijkheid

En vrijheid

Wij zijn ervan overtuigd dat jij heel goed eigen beslissingen kunt nemen. Daarom krijg je bij CTS IT veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. We geloven bovendien in direct communiceren: clear is kind, unclear is unkind. We zeggen tegen elkaar wat we denken, maar altijd op een liefdevolle en duidelijke manier met respect voor de ontvanger. Dat is wat ons betreft op de lange termijn de prettigste vorm van communiceren. Zeg dus gerust wat je denkt!

Team foto werken bij CTS IT
Bekijk onze

Vacatures

Meer weten over waar wij voor staan als bedrijf? Lees het verhaal van CTS IT. En we hebben ook nog een ontzettend divers en gezellig team. Reageer daarom nu op één van onze openstaande vacatures. Hopelijk zijn we de perfecte match!

Aan de slag bij CTS IT
Bekijk alle

Vacatures

Word onze

lead project engineer

Ben jij project engineer én klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! CTS IT zoekt actieve collega’s die meehelpen aan het verder uitbouwen van ons bedrijf.

Lees meer
Cloud-Beheerder-vacature CTS IT
Word onze

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Beheerder en klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben je klant- en servicegericht en technisch goed onderlegd, dan zoeken wij jou!

Lees meer
CTS IT Vacature Servicedesk Engineer Profiel 2
Word onze

Servicedesk Engineer

Servicedesk Engineer Werkzaamheden van een Servicedesk engineer Je werkzaamheden op de servicedesk zijn hartstikke veelzijdig.

Lees meer
Logo-cts-it-500x500
Word onze

Assistent Controller

Dit is dé kans voor iemand die zich graag bezigt houdt met de financiële- salaris- en personeelsadministratie binnen een MKB bedrijf. Kom jij CTS-IT ondersteunen als assistent controller? Ben je dol op afwisseling in je werk? Die garantie kunnen wij je geven. Je bent van harte welkom!

Lees meer
Word onze

Klantcoördinator

Ben jij de verbindende schakel tussen de klant en je collega’s? Geniet je van het meedenken, adviseren én weet je van overtuigen? Dan zoeken we jou!

Lees meer
Stagiair-1
Word onze

Stagiair

Als MBO-4 of HBO student wil je jezelf graag kunnen ontwikkelen. Ook is meekijken in de keuken bij een dynamisch bedrijf heel leerzaam! Niet voor niets zijn wij een erkend stagebedrijf.

Lees meer
Werken bij Formulier

SOLLICITEER DIRECT

Voel je al een match? Laat maar zien dan!Mail je CV en motivatie naar de afdeling personeelszaken. pz@cts-it.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo
HPE-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V