Support

Blog Digitale transformatie

Dit klinkt wat cru, maar het is waar. Dit is namelijk exact de reden waarom ook jouw organisatie de digitale transformatie moet doorlopen. Alleen door digitale transformatie kun je nieuwe businessmodellen ontwikkelen waarmee jij je concurrentie een stap voor blijft. En zo blijf jij met jouw organisatie ook in de toekomst relevant. Als leverancier en ook als werkgever!

Van een oude Toshiba van vroeger…

Digitale transformatie, wat is dat nou eigenlijk precies?

De digitale transformatie is ingegeven door een hybride werkrealiteit. Kijk om je heen en je ziet het: een mix van werken op de zaak en werken vanuit huis. Dit vraagt om een gestructureerde digitale verbondenheid op een moderne en veilige IT-infrastructuur. CTS IT is daarbij jouw partner!

Je kunt je IT-omgeving vergelijken met een auto. De auto brengt je op de plaats van bestemming en zorgt dat je mobiel bent. Duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid zijn aspecten die zowel bij je auto als je IT-omgeving belangrijk zijn. Door de jaren heen is er veel ontwikkeld. Was je vroeger al blij met stuurbekrachtiging, nu stel je veel hogere eisen op het gebied van comfort en veiligheid. Zo stel je die eisen ook aan jouw IT-omgeving. Want altijd en overal kunnen werken en dat helemaal veilig, dat is inmiddels bijna overal de standaard.

Wil je succesvol blijven met jouw bedrijf? Dan moet je nieuwe wegen tot waarde-creatie vinden. Met de inzet van moderne digitale middelen. Dat vormt de basis voor het kunnen ontwikkelen van nieuwe businessmodellen. Doe je dat niet? Dan ga je de boot zeker missen.

Devices

Met alle devices kunnen werken

…naar werken vanaf elk willekeurig device

Digitale transformatie: actueler en noodzakelijker dan ooit

In deze tijd van COVID-19 zien we een versnelling en omarming van digitale transformatie. Het belang van een goede IT-infrastructuur – waarmee eindgebruikers zowel op de zaak als thuis goed kunnen doorwerken – staat inmiddels hoog op de agenda bij jou en je stakeholders. Ook is een goed adoptieproces van essentieel belang: zo kan iedereen die in en met jouw bedrijf werkt optimaal profiteren van de IT-omgeving.

Digitale transitie met CTS IT: je navigator zit naast je

Digitale transformatie is een heftig proces. Daar zullen we nooit luchthartig over spreken. Maar hé. Jij zit aan het stuur met CTS IT als navigator naast je. Samen rijden we de auto naar de door jou gewenste bestemming: met nieuwe businessmodellen en mooie kansen voor je onderneming en je medewerkers. We zorgen ervoor dat je medewerkers volledig toegerust op de bestemming aankomen en vertrouwd zijn met de nieuwe, moderne ICT-middelen.

Ben je benieuwd hoe we dat doen? Lees in onze whitepaper welke vijf stappen we samen doorlopen om digitale transformatie succesvol en effectief te maken.

Kortom: jij bepaalt start en snelheid

Met CTS IT geef je een goede invulling aan de digitale transformatie. We stippelen samen de optimale route uit voor jouw bedrijf. Want dat je op tijd moet beginnen aan de rit, dat staat buiten kijf. We nemen alle aspecten met jou door, en jij bepaalt wanneer je start en met welke snelheid je de rit maakt. Jouw organisatie en jouw wensen zijn hierin leidend.

Nieuwsgierig naar ons aanbod voor jou? Download ons whitepaper of maak direct een afspraak met Rik

Terug naar kennisbank
workspace365-logo
Exlaimer-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Printix-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V