CTS Assist 2.0

Je beste opties voor IT support

  • Optimale ondersteuning door onze specialisten
  • Beste begeleiding bij jouw digitale transformatie
  • Adoptie en training

CTS IT Assist 2.0

CTS IT staat bekend om haar klantgerichte houding. Bij ons staat service altijd hoog in het vaandel. De laatste jaren hebben we dit CTS IT Assist genoemd. Met uitingen op het gebied van servicegerichtheid, SLA als een maatpak en specialistische ondersteuning hebben we onze klanten blij gemaakt. Onze klanten worden altijd te woord gestaan en goed geholpen. De doelstelling is een klantwaardering van minimaal een 8, maar het liefst hoger.

Om een hoge klantwaardering te bereiken is anno 2021 meer nodig. Niet dat we onze principes aan de kant zetten maar het is tijd voor CTS IT Assist 2.0! Dit gaat verder dan het verlenen van service. Naast deze belangrijke pijler, die onze volledige aandacht heeft, nemen we jou als klant mee in jouw gehele digitale reis. We voeren geen gesprekken meer over investeringen maar juist over procesverbetering. Uiteraard zorgen we ervoor dat de eindgebruiker optimaal getraind is en blijft.

De oplettende lezer herkent hier de vijf transitie-fasen uit de digitale transformatie. Beginnend bij de eerste drie fasen: (1) we leren jullie organisatie en bedrijfsdoelstellingen begrijpen, (2) onze engineers geven je passend advies en begeleiding over jouw IT-omgeving als geheel én (3) onze Servicedesk engineers zorgen voor ondersteuning. Als deze basis op orde is pakken we door met (4) moderniseren en (5) transformeren. Dit is een constant lopend proces. Dus niet eens per vijf jaar investeren in apparatuur omdat deze is afgeschreven maar meerdere keren per jaar in gesprek. In dat gesprek kijken we hoe de markt zich beweegt, hoe jouw organisatie zich hierin onderscheidt én hoe wij jou daarin kunnen ondersteunen met onze slimme IT toepassingen.

Ondertussen blijven we je uiteraard gewoon voorzien van uitstekende service. Het dagelijks werk van de eindgebruiker moet immers doorgaan, CTS IT zorgt er graag voor dat dit zo optimaal mogelijk gebeurt!

CTS IT begrijpt mijn organisatie en mijn business doelstellingen

CTS IT levert mij een team van experts die samen optrekken om mijn zakelijke en technische doelstellingen te bereiken

CTS IT levert technische support om snel, kwalitatief en servicegericht te zorgen dat ik mijn business doelstellingen bereik

CTS IT werkt samen met mij om het maximale uit mijn IT infrastructuur te halen en onderbouwt dit met cijfers

CTS IT werkt samen met mij om mijn business doelstellingen te versnellen en helpt mij met mijn business transformatie

“Betrouwbare en kundige partner die snel reageert op vragen. Daarnaast denkt CTS IT mee bij vraagstukken m.b.t. onze infrastructuur en wensen om onze processen te optimaliseren”.

Aboma

Michel Bilstra, Hoofd ICT

“Zelfs voor een ICT-dinosaurus als ik, spreekt CTS IT altijd in begrijpelijke taal”

Auxilium

John Weerdenburg, Algemeen Directeur

“CTS IT is voor ons dé partner die ons ontzorgt. Ook geeft CTS IT ons de ruimte om onze eigen specifieke systemen te beheren.”

EMRI

Rolf van Beekum, Directeur

De NTS is blij met de ondersteuning van CTS IT. CTS IT zorgt ervoor dat de orgaan donatie coördinatoren altijd de beschikking hebben over een mobiele werkplek; van laptop tot printer. Onze mensen zitten overal in Nederland. Ze worden 24 uur per dag ingezet. De NTS heeft een professionele en flexibele partner nodig om onze mensen te ondersteunen. CTS IT heeft de inrichting op korte termijn mogelijk gemaakt en naar tevredenheid geregeld. De NTS heeft geen zorgen meer en de orgaandonatie coördinatoren zijn blij met hun IT middelen.

NTS

Robin Kleijwegt , Informatiemanager

Bij Tesqua is onze slogan “verrassend veelzijdig en verrassend persoonlijk”. Wij zoeken partners die ook deze kernwaarden met zich meedragen. Deze partner hebben we gevonden in CTS IT. Altijd bereid om mee te denken en te adviseren in goede oplossingen. De persoonlijke benadering en het fijne contact met de medewerkers van CTS IT maakt dat we blij zijn met deze fijne IT partner.

Tesqua Sport- & Healthclub

Maarten Stuivenberg, Directeur

Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.

BIM Creators

Wouter Balk, Directeur

Als ik CTS IT een cijfer moet geven voor de projectuitvoering naar ons nieuwe kantoor geef ik ze een 9,5!

Hardeman Veenendaal

Johan Hardeman, Directeur

filter & sorteer

Filter op aanbod

Soort

Loading…