CTS Hybride

Het beste van twee werelden combineren

  • Tijdelijke fase in de digitale transitie
  • Jouw IT-omgeving gedeeltelijk actief in de cloud en gedeeltelijk in het bedrijfspand
  • Functioneel en veilig

Het beste van twee werelden combineren in een functionele IT-oplossing: CTS IT noemt dit hybride. Vaak zien we dit als een tijdelijke fase in de digitale transitie. Toch kan dit ook een bewuste, langdurige invulling zijn.  

Bij een hybride oplossing is je IT-omgeving gedeeltelijk actief binnen de muren van je bedrijf en gedeeltelijk in de cloud. CTS IT koppelt met haar expertise het geheel zodat het voor jou als één omgeving functioneert. Uiteraard 100% functioneel én veilig. 

Componenten van CTS IT Hybride

Cloud componenten zijn vaak e-mail, back-up en bestandsopslag. Deze functionaliteiten bieden zoveel meerwaarde vanuit de cloud dat veel van onze klanten hiermee als eerste de stap zetten buiten de kantoormuren. Immers, hoe mooi is het om je e-mail overal tot je beschikking te hebben? Of hoe fijn is het dat je niet meer dagelijks moet denken aan de schijfwissel van je back-up? En hoe handig is het om even die offerte te delen met je klant zonder een kopie te versturen? Zomaar wat praktische voordelen die vooral tijd besparen; en ja, ook bij CTS IT weten we dat tijd geld is. Hoe meer tijd besparen, hoe voller de portemonnee.  

Ondertussen functioneren typische on-premise functies als een ERP-systeem of kassakoppelingen prima door. De gebruiker heeft rechten op zowel lokale als cloud diensten en merkt niets van de koppelingen op de achtergrond: daar zorgen de experts van CTS IT voor! 

“CTS IT is voor ons dé partner die ons ontzorgt. Ook geeft CTS IT ons de ruimte om onze eigen specifieke systemen te beheren.”

EMRI

Rolf van Beekum, Directeur

“Betrouwbare en kundige partner die snel reageert op vragen. Daarnaast denkt CTS IT mee bij vraagstukken m.b.t. onze infrastructuur en wensen om onze processen te optimaliseren”.

Aboma

Michel Bilstra, Hoofd ICT

filter & sorteer

Filter op aanbod

Soort

Loading…