Support
Rick van Harn

Een van onze Supportdesk Engineers

CTS IT heeft mij een leerzame stageplek gegeven en een flexibele werkomgeving waar ik niet tegengehouden wordt in mijn doen.

Wil jij ook een leuke stageplek en doorgroeien?
CTS-IT-Pagina-Header
Rick-van-Harn-CTS-IT-Supportdesk-Engineer-twee
Wie ben je

Wat is je functie en wat doe je precies?

Mijn naam is Rick van Harn en ik ben 19 jaar.

Ik ben begin november 2021 begonnen als stagiair Support Engineer bij CTS IT en ben sinds 1 juli 2022 fulltime in dienst met een afgeronde MBO opleiding op zak. Ik neem de telefoon op en maak graag een praatje met de mensen terwijl ik hun IT problemen oplos!

Rick-van-Harn-CTS-IT-Supportdesk-Engineer
Wat doe je naast,

werken bij CTS IT!

Naast mijn werk knutsel ik heel graag aan mijn eigen PC en aan mijn auto (nouja buiten het motorische gedeelte om). Ik ga ook heel graag uit eten samen met mijn vriendin, het liefst elke week! We worden er simpelweg heel erg blij van om verschillende restaurants/eetcafés af te gaan, overigens hebben we elkaar ook ontmoet in de horeca.

Rick-van-Harn-achter-zijn-buro

Hoe is het om hier te werken? Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

Mijn werkzaamheden bij CTS IT zijn erg flexibel. Als Supportdesk Engineer ben je natuurlijk de eerste persoon die je aan de telefoon krijgt en werk je aan je tickets, maar wordt je ook vaak naar klanten gestuurd. Zelf wordt ik erg gelukkig van deze flexibiliteit, voor mij is het een lach aan de telefoon en een glimlach face to face. Als Support Engineer ben jij eigenlijk het gezicht van de organisatie voor de eindgebruikers.

Wat heeft CTS IT jou gegeven?

CTS IT heeft mij een leerzame stageplek gegeven en een flexibele werkomgeving waar ik niet tegengehouden wordt in mijn doen en kunnen en kan ik 100% mijzelf zijn.

Rick van Harn CTS IT

Word jij mijn nieuwe collega?