Support
Terug naar kennisbank
Wat kan ik met

Microsoft Copilot

In deze blog vind je hoe Copilot je helpt vanuit de verschillende onderdelen van Microsoft 365, zoals Outlook, Word en Teams. Zoals je in onze eerdere blogs hebt gelezen, zijn wij ervan overtuigd dat deze ontwikkeling voor iedere organisatie en iedere medewerker gevolgen gaat hebben. Om het tempo van deze ontwikkeling te kunnen volgen, is het belangrijk ‘nu’ in te stappen en ervaring te gaan opdoen. Er zijn absoluut nog vele beperkingen, toch is onze verwachting dat juist de ‘early adopters’ het meest gaan profiteren van de voordelen en daarmee een flinke voorsprong hebben op de concurrentie.

Lees snel verder
Website-Header CTS IT
Copilot
Werk met optimale

efficiency

In de wereld van vandaag, is efficiëntie de sleutel tot succes. Met de constante druk om meer te doen in minder tijd, zoeken we steeds naar hulpmiddelen en technologieën die ons kunnen helpen onze doelen te bereiken. Dé aanjager daarin is nu Copilot voor Microsoft 365. Deze AI-assistent wordt in snel tempo uitgerold over de diverse apps die we dagelijks gebruiken. Van Teams en Outlook tot Word, Copilot gaat ondersteunen met suggesties voor inhoud, ontwerp, formaten en data. En dat allemaal gebaseerd op jouw context, de standaarden in jullie organisatie én je persoonlijke voorkeuren. Maar hoe is dat voor mij? Dat lees je hieronder, met na ieder onderdeel een praktische korte video.
NB: de demo-video’s zijn weliswaar nog in het Engels, in de komende weken zal hoogstwaarschijnlijk de Nederlandse taal beschikbaar zijn!

Demonstratie

Wat doet Copilot voor mij?

Teams : Begin je dag met een voorsprong door Copilot je te laten helpen bij het plannen en deelnemen aan vergaderingen. Geen tijd verspillen aan het zoeken naar de beste vergadertijd of het handmatig versturen van uitnodigingen, Copilot doet het voorwerk. Bovendien kan het zelfs meetings real-time vertalen. In de samenwerking met collega’s biedt Copilot suggesties om efficiënter te werken binnen Teams, wat de weg vrijmaakt voor een soepelere samenwerking en communicatie.

“Geef me per deelnemer de genoemde bezwaren”

Outlook: E-mails schrijven en beantwoorden wordt een fluitje van een cent met Copilot; ook wanneer je een keer geen inspiratie hebt, dan biedt het handige tekstsuggesties door bijvoorbeeld te vragen naar meer achtergrondinformatie op het eerste en laatste punt in een ontvangen e-mail. Ook kan je een samenvatting vragen van de gemiste berichten van de afgelopen dag. Beheer verder je inbox en kalender slimmer door Copilot acties te laten voorstellen op basis van e-mails en evenementen in je agenda.

“Vat deze (lange) e-mail samen”

Word, PowerPoint, en Excel: Of je nu een rapport schrijft, een presentatie voorbereidt, of data analyseert, Copilot staat klaar om je te helpen. Het biedt sjablonen, stijlsuggesties, en helpt bij het ontwerp van je documenten, presentaties, en datasheets, waardoor je sneller en effectiever werkt. Voor onderzoek en bronvermelding in Word, of het ontwerpen van boeiende presentaties in PowerPoint, Copilot versnelt het proces en verbetert de kwaliteit van je werk.

“Combineer en herschrijf de 3e en 4e alinea” (Word)
“Maak een presentatie van 6 sheets op basis van mijn voorstel”

Loop en OneNote: Met Copilot kun je dynamische content creëren in Loop en je notities in OneNote organiseren. Het helpt bij het schrijven, reviseren, en organiseren van je werk, en maakt samenwerking en het delen van informatie een stuk eenvoudiger.

Samenwerken met collega’s én Copilot binnen Loop
Genereer een actielijst vanuit Onenote

Graag helpen we je

Copilot te gaan gebruiken!

Copilot voor Microsoft 365 transformeert niet alleen de manier waarop we werken met digitale tools; het herdefinieert onze werkprocessen, waardoor we slimmer, sneller, en met nog meer plezier onze werkzaamheden kunnen verrichten. Laat Copilot ook jouw gids zijn in de wereld van verhoogde productiviteit en ontdek zelf hoe deze revolutionaire tool je dagelijkse werkzaamheden zal verlichten.

CTS IT weet waar je op moet letten om (veilig) gebruik te kunnen gaan maken van Copilot, dus wil je de stap wagen dan denken we daarin graag met je mee.

28 mei 2024

NIS2

In onze snel digitaliserende wereld wordt informatiebeveiliging steeds crucialer. Cyberaanvallen, die zowel kleine bedrijven als grote bedrijven treffen, onderschrijven de noodzaak voor een gedegen cyberveiligheid. De Europese Unie antwoordt hierop met de NIS2 richtlijn, die een breed scala aan beveiligings- & compliance eisen introduceert. Dit heeft directe impact op veel organisaties, mogelijk ook die van jou.

24 mei 2024

Modern security requires modern tools – Microsoft 365

In de hedendaagse digitale wereld is beveiliging belangrijker dan ooit. Microsoft 365 biedt een uitgebreid pakket aan beveiligingstools die zijn ontworpen om je bedrijf te beschermen tegen moderne bedreigingen.

24 mei 2024

Modern security requires modern tools – Windows server 2022

In de dynamische wereld van IT-beveiliging is het essentieel om de modernste technologieën te gebruiken om je systemen te beschermen. Windows Server 2022 is ontworpen met een focus op beveiliging en biedt een scala aan functies om je infrastructuur te verdedigen tegen de meest geavanceerde bedreigingen.

24 mei 2024

Modern security requires modern tools – Windows 11

In de steeds evoluerende wereld van cyberbeveiliging is het cruciaal om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Windows 11 is ontworpen met deze gedachte in het achterhoofd, en biedt een reeks nieuwe beveiligingsfuncties om jouw organisatie te beschermen tegen de meest geavanceerde bedreigingen.

25 april 2024

Inrichting en adoptie van Microsoft Copilot

Binnenkort verwachten we dat Microsoft Copilot ook in het Nederlands beschikbaar zal zijn. Een geweldige kans voor bedrijven om efficiëntie en kwaliteit in hun werkprocessen te verhogen! Maar hoe maak je hier concreet gebruik van?

25 april 2024

Wachtwoord manager

In het digitale tijdperk waarin bedrijven meer verbonden zijn dan ooit, rijst een kritieke vraag: hoe beveiligen we onze online data?

28 maart 2024

Wat kan ik met Microsoft Copilot

In deze blog vind je hoe Copilot je helpt vanuit de verschillende onderdelen van Microsoft 365, zoals Outlook, Word en Teams.

28 maart 2024

Hoe te starten met PowerBI rapportages

Herkenbaar?
• ‘Data is het nieuwe goud’, maar hoe verzilver ik dat binnen mijn organisatie?
• Onze Excel analyses vergen veel handwerk om te verversen en zijn te complex om echt inzicht te geven
• Regelmatig worden afwijkingen tussen onze systemen te laat opgemerkt. Dat kost ons veel tijd en geld.

28 februari 2024

Toekomstperspectief voor het MKB

In de snel veranderende IT-markt wordt het gaspedaal in 2024 nog harder ingetrapt. IT architectuur is een “must have” voor elke organisatie die vooruit wil.

28 februari 2024

De sleutel tot een veilige en efficiënte IT-omgeving

In de snel veranderende IT-markt wordt het gaspedaal in 2024 nog harder ingetrapt. IT architectuur is een “must have” voor elke organisatie die vooruit wil.

24 maart 2023

Geef hackers geen kans: onze kijk op IT-veiligheid

Deze blog gaat dieper in op IT-veiligheid. Ben je benieuwd naar onze visie op security en — nog belangrijker — hoe wij je organisatie hierin kunnen helpen? Lees dan snel verder

Security Awareness voor bedrijven
19 december 2022

IT-ondersteuning van CTS IT

Iedere organisatie is anders. Daarom heeft elk bedrijf ook andere behoeften. Bij CTS IT vind je alle mogelijke IT-diensten onder één dak. Wij vinden namelijk dat IT-ondersteuning maatwerk is.

Automation
02 december 2022

Onze IT-oplossingen maken het leven makkelijk

De meest passende IT-oplossingen maken je leven niet alleen makkelijker. Ze helpen je bedrijf naar een volgend niveau tillen.

15 september 2022

De 5 stappen van CTS IT!

Whitepaper Hybride IT CTS IT
08 september 2022

Is flexibel werken de toekomst!

20 juni 2022

Wie in de cloud werkt is klaar voor de toekomst

15 juni 2022

Aansluiten op je bedrijfscultuur

Whitepaper On-premise IT-ondersteuning
16 mei 2022

On-premise | Waar horen jouw IT-systemen thuis?

On-premise betekent dat je alle IT-systemen op eigen locatie hebt. Servers en netwerkapparatuur zijn allemaal te vinden binnen de muren van jouw bedrijfspand. Je staat zelf in voor aankoop, onderhoud en beveiliging van hardware en software. Kortom:Je hebt al je IT volledig in eigen beheer. Dat klinkt voor sommigen ouderwets, maar er zijn nog altijd […]

Support-CTS-IT
03 mei 2022

IT-ondersteuning, wat verwacht jij van een IT-partner?

CTS IT onderscheidt zich op IT-ondersteuning, terwijl het in de markt meer en meer als een commodity dienst wordt gezien. Daarbij gaat het doorgaans om het leveren van technische kennis, van waaruit continuïteit wordt geboden op de bestaande situatie. Wij leveren bij onze klanten het bewijs dat het anders kan (en moet). Dit uit zich […]

Whitepaper Hybride IT CTS IT
23 maart 2022

Download gratis onze Whitepaper Hybride IT

Je kent de term ‘hybride’ misschien uit de automotive. Onder de motorkap van een hybride auto vind je twee aandrijfvormen. Dat geldt ook voor hybride IT. Hybride maakt zowel gebruik van de cloud als IT on premise. Het is een stap in de digitale transformatie die zo kort of lang kan duren als voor je […]

03 maart 2022

Beschermen tegen ransomware en cyberaanvallen: zo doe je dat

Beschermen tegen ransomware en cybercriminaliteit is niet gemakkelijk. Hackers zijn vernuftig; het is een constant kat-en-muisspel.

Arjan van Loon Inside Sales Engineer CTS IT
09 augustus 2021

Digitale transformatie in 5 heldere stappen

Digitale transformatie is een term die je veel ziet op onze website. Onze collega Arjan van Loon vertelt wat de 5 stappen van CTS IT precies inhouden. Inhoud : Evovle or die Wat betekent dit concreet voor mij Know me Guide me Support me Modernize me Transform me Evolve or die Al langere tijd roepen […]

Teams-and-workspace-blog-header 1200x500
02 juli 2021

Microsoft Teams als jouw moderne werkplek

Sommige bedrijven gebruiken Microsoft Teams enkel als chat of video tool voor vergaderingen. Maar er schuilt nog meer achter dit powerhouse product van Microsoft

CTS-IT-Goud-uit-de-cloud-1200x628
10 juni 2021

Goud uit de cloud

Goud uit de cloud   De toekomst zit in de #cloud. Is jouw onderneming hier dan ook klaar voor? In zijn laatste blog over de Cloud legt onze collega Rik Maassen uit of jij klaar bent voor deze stap! Leestijd 5 minuten. Inhoud : Cloud is zeker de toekomst De term ‘cloud’ Geen zorgen over […]

CTS IT Top tien Teams linkedin & Facebook Arjan van Loon
25 maart 2021

Teams Top Tien deel 6

In deze zesde editie van de Teams Top Tien praten we je graag bij over alle nieuwe ontwikkelingen in Teams!

CRM ERP
22 maart 2021

Keuzestress: CRM of ERP?

CRM of ERP: een vraag die veel ondernemers bezighoudt. Rik Maassen duikt dieper in op het antwoord in deze blog.

Power BI
09 maart 2021

Bedrijfsprocessen optimaliseren in het Power Platform

Bedrijfsprocessen automatiseren zónder programmeerkennis? Dat kan eenvoudig met het Power Platform! In 15 minuten bouw je je eigen app.

IoT moderne werkplek +
24 februari 2021

Visieblog 2021

Moderne werkplek +, collaboration, security en powerplatforms en niet te vergeten Digitale transformatie. Daar draait het dit jaar om.

20 mei 2020

Vijf tips om Power BI (direct) in te zetten binnen jouw organisatie

Wij geven je met deze vijf tips een vliegende start voor de inzet van Power BI binnen jouw organisatie.

20 mei 2020

Reserveringssysteem Microsoft Bookings: een praktijkcase

Een online reserveringssysteem om jouw relaties zelf afspraken te laten maken. Daarmee geen papieren agenda meer. Recent zijn er weer een aantal handige functies toegevoegd aan deze handige Microsoft app. Eenvoudig in te zetten binnen jouw organisatie!

11 december 2019

Maak het verschil met de moderne werkplek

De moderne werkplek brengt je veel voordelen en in vier stappen ben je al zover. Lees erover de whitepaper Transitie naar de moderne werkplek. Ontdek de succesformule van CTS IT voor jou, je bedrijf en je medewerkers.

01 maart 2019

IT voor een betere wereld

Als groeiende speler in de IT-markt nemen we onze verantwoordelijkheid. Innovators die werken aan terugdringing van de plastic soep ondersteunen we van harte.

14 januari 2019

Stap over van Windows 7 naar Azure

Werk je nog met Windows 7 of Server 2008? Over een jaar niet meer en wij helpen je met een veilige overstap!

18 oktober 2018

De basis van CTS IT

Als er iemand bij ons komt solliciteren, kijk ik natuurlijk of hij of zij verstand heeft van ICT. Maar dat is niet het belangrijkste. Vaardigheden zijn te trainen, iemands karakter vind ik veel belangrijker. Het adagium is echt op CTS IT van toepassing.

Meer

ZO HEBBEN WE GEHOLPEN

CTS IT is altijd op zoek naar IT-toppers. Een diploma is mooi meegenomen, maar wij zijn vooral geïnteresseerd in welke kwaliteiten je meeneemt. Wat kan je al, en wat wil je ontwikkelen? Waar haal je plezier uit? Welke rol wil je vervullen binnen het bedrijf? Wij horen het graag van je.

 

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT
Contact opnemen met

Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57 14 39 91

Waarom CTS-IT

  • #01
    Advies
  • #02
    In control
  • #03
    Digitale transformatie
Aanmelden

Nieuwsbrief

Nullam malesuada imperdiet ipsum, eget venenatis velit bibendum nec. Etiam non hendrerit dui. Curabitur fermentum nisl in erat convallis, nec facilisis dolor fringilla.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.