Ons aanbod

Thuis in de digitale transformatie

  • HOE: Wij geven persoonlijke aandacht en bieden slimme IT toepassingen die verbinden, beschermen en eenvoudig werken.
  • WAT: Wij ontzorgen in de digitale transformatie.
Daarom doen wij voor jou wat wij doen

CTS IT. Connect. Treasure. Simplify. Hoe ingewikkeld wil je het hebben? Wij houden van IT en wij houden van mensen. Dat is het fundament van onze werkwijze. Wij hebben geen klanten, wij hebben partners. Wij brengen mensen, bedrijven en IT bij elkaar. Vraagstukken brengen wij terug tot de kern en wij maken niets ingewikkelder dan nodig. We bieden het bedrijfsleven slimme en persoonlijke IT-toepassingen die het werken en het leven leuker en succesvoller maken. Verbinden, koesteren en vereenvoudigen.

Hoe zien wij jouw toekomst?

Groots en geruisloos! Dat is de impact van IT op onze samenleving. IT dringt stilletjes door van werk naar privéleven. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart blijft en een doorslaggevende rol speelt bij alle vraagstukken van vandaag en morgen. Altijd en overal volledige vrijheid om te werken en te leven. Dat hoort daarbij. Met IT die onzichtbaar aanwezig is en grootse resultaten mogelijk maakt. Want wij staan voor kantoorautomatisering, dat het werken en daarmee ook het leven van onze partners en haar medewerkers leuker en succesvoller maakt. Groots en geruisloos dragen wij daaraan bij.

Connect

CTS IT is de verbindende factor. Of het nu gaat om een IT netwerk, een slimme oplossing in de cloud, of de mensen die ermee gaan werken. Wij hebben alles in huis om je organisatie en je medewerkers persoonlijk en op maat te adviseren op het gebied van kantoorautomatisering. Wij houden van mensen en we houden van IT. Vandaar dat alles werkt!

Treasure

Veiligheid en bescherming. Dat bieden wij het bedrijfsleven. Twijfels over beveiliging van bedrijfsnetwerken en opgeslagen informatie nemen we weg. Wij koesteren alles wat partners ons toevertrouwen. Het is onze taak om maximaal te beschermen. Dus dat doen we. En daarbij kijken we verder dan IT en techniek.

Simplify

Zowel zakelijk als privé worden we steeds afhankelijker van IT. Wij snappen als geen ander dat je er zonder gedoe gebruik van wilt blijven maken. Veilig. Maar evengoed met impact. En als je een vraag hebt, staan wij simpelweg voor je klaar. Want het is eenvoudig: wij houden van mensen en we houden van IT. Vandaar dat alles werkt!