Support

Historie

CTS IT is in 1988 opgericht door Adri Pater. In 2009 neemt Frans Kennepohl het roer over. In 2014 treedt Hannes de Paauw in dienst als manager en in 2015 neemt hij het bedrijf over. Wil je meer weten over de exacte historie? Lees het hieronder!

Strategisch advies
adri
1988
Adri Pater

1988-2009

Oprichter Adri Pater is medio jaren 80 docent aan de Christelijke MTS in Ede. Naast zijn baan als docent begint hij in de avonduren met het realiseren van kleine ICT-projecten. Zo is op 18 augustus 1988 CTS ontstaan. In de loop van 1990 neemt CTS haar intrek in een kantoorruimte in Scherpenzeel. In 2006 wordt het tijd voor een andere werkomgeving, het bedrijf verhuist naar Ede.

CTS is destijds de afkorting van Computer Totaal Service. Het bedrijf doet zijn werkzaamheden vanuit een zeer technische insteek. Men bouwt de computers zelf. Er zijn twee takken CTS: CTS IT Netwerkbeheer bv en CTS IT Softwareontwikkeling bv. De eerste tak richt zich volledig op de kantooromgeving, de tweede tak richt zich op software ontwikkeling voor de assurantiebranche en volmacht kantoren. In 2009 is Adri helaas plotseling op 60 jarige leeftijd overleden. Het bedrijf bestaat dan uit Netwerkbeheer en Softwareontwikkeling, 20 medewerkers en een mooi klantenbestand. De aandelen worden na het overlijden van Adri Pater overgedragen aan zijn zwager Frans Kennepohl.

frans
2009
Frans Kennepohl

2009-2015

CTS wordt verder uitgebouwd naar een nog dynamischer, betrouwbare en kwalitatief sterkere IT-organisatie. Hét moment om ook een andere vertaling te geven aan de letters CTS: Change To Success. Volgens Frans Kennepohl staat Change to Success niet alleen voor de klanten van CTS maar ook voor de interne bedrijfsvoering. De medewerkers worden elke dag uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en zich te blijven ontwikkelen. In de IT branche volgen de ontwikkelingen zich ook dan al razendsnel op. Frans Kennepohl heeft een achtergrond in de accountancy en heeft daarmee een cijfermatige aanpak.

Frans voelt zich meer senang bij softwareontwikkeling en besluit zijn aandelen van CTS IT Netwerkbeheer B.V. aan te bieden aan Hannes de Paauw.

Restoretests
2015
Hannes de Paauw

2015-HEDEN

Op 1 maart 2014 komt Hannes de Paauw in dienst als manager van de businessunit voor kantoorautomatisering. In no time haalt hij de afgesproken KPI’s. Hannes de Paauw krijgt de kans om aandeelhouder te worden. Hij grijpt deze kans met beide handen aan. Sterker nog: hij besluit om voor de volle 100% van de aandelen te gaan. Onder de leiding van Hannes ontstaat een cultuur waarin we uitgaan van vertrouwen in jezelf en in elkaar. De focus ligt op eigen verantwoordelijkheid en buiten de lijntjes durven kleuren.

8 oktober 2015 neemt Hannes het bedrijf over. In 2017 krijgen de letters CTS opnieuw een andere betekenis: Connect, Treasure, Simplify. Verbinden, koesteren en vereenvoudigen. Voor het werk en voor het leven, dat is onze missie. Sinds mei 2017 is ons kantoor gevestigd aan de Keesomstraat 26 in Ede. Het bedrijf is inmiddels gegroeid van 10 naar 30 mensen.

CTS IT Vacature Servicedesk Engineer Slide 1
Managed Endpoint Detection & Response bij CTS IT!
Kies jij voor

CTS IT

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Heb je vragen, wil je weten welke IT-oplossingen wij bieden? Of wil je gewoon graag in gesprek met de experts van CTS IT?

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Neem dan contact op

Met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53 33 78 23