Missie & Visie

Wie is CTS IT?

CTS IT is dé partner voor jouw IT werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart blijft en een doorslaggevende rol speelt bij alle vraagstukken van vandaag en morgen. Altijd en overal volledige vrijheid om te werken en te leven. Wij maken met onze veilige IT oplossingen het werken en leven van onze partners en haar medewerkers leuker én succesvoller.

Waarom kiezen voor CTS IT

CTS IT Connect Icoon

We make IT a better world; a great place to work and a great place to live.

CTS IT Treasure icoon

We geven persoonlijke aandacht en bieden slimme IT toepassingen die verbinden, beschermen en eenvoudig werken.

CTS IT Simplify icoon

We ontzorgen in de digitale transformatie.

Missie

CTS IT ontzorgt in de digitale transformatie met als doel het geven van persoonlijke aandacht en bieden van slimme IT-toepassingen die verbinden, beschermen en eenvoudig werken. We richten ons op organisaties vanaf 50 werkplekken.

CTS IT Digitale Transformatie
CTS IT Treasure icoon

Visie

We willen gezien worden als een innovatieve kwaliteitsorganisatie met onderscheidende servicegerichtheid. We hebben een uitstekende reputatie en een krachtig partnernetwerk. Door sociaal betrokken te zijn, dragen we bij aan de ontwikkeling van mens en maatschappij. Onze cultuur is gericht op jezelf zijn, je talenten benutten en verbonden zijn. We dragen bij aan het werkgeluk van onze mensen, bieden vrijheid en verwachten verantwoordelijkheid. Ons handelen komt overeen met ons verhaal. In alles wat we doen laten we ons leiden door onze kernwaarden: connect, treasure en simplify: verbinden, koesteren én vereenvoudigen.