Maatschappij

We make IT a better world

  • Duurzaamheid
  • Sponsoring
  • Lokaal maatschappelijk betrokken 
Maatschappij

CTS IT heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Niet voor niets is onze visie "`we make IT a better world, a great place to work, a great place to live". Dit zijn niet slechts woorden, hier geven wij daadwerkelijk invulling aan.

 

Hoe? Dat laten we je graag zien! 

 

Duurzaamheid

De wereld duurzamer maken, dat streven wij na bij CTS IT. Dit doen wij op verschillende manieren. In ons A3 jaarplan is een actiepunt vastgelegd waarbij we een bijdrage leveren aan het verminderen van de plastic soup. In het verlengde hiervan doen wij jaarlijks mee aan de World Clean Up Day. Met als resultaat: kilo's zwerfvuil opgeruimd!

Ook drinken wij en onze gasten uit de 'BE O bottle'. Deze duurzame drinkfles is gemaakt van suikerriet, 100% recyclebaar, designed and made in Holland en natuurlijk klimaatpositief. 

 

Sponsoring

Ook dragen wij graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van de lokale samenleving. Lokale activiteiten, verenigingen en stichtingen zijn simpelweg onmisbaar. We sponsoren de volgende initiatieven:

 

Sport


Cultuur


Onderwijs

 

Lidmaatschap Businessclubs

 

Lokale betrokkenheid

Soms rolt het balletje onverwacht in de richting van een lokaal initiatief. We hadden een flink aantal voetballen besteld voor een EK dat niet door ging vanwege de Corona beperkingen. En wat doe je met die voetballen? Juist, op zoek gaan naar een goed doel in je werkgebied.

 

Zo kwamen we uit bij stichting 'Scoren in de Wijk'. Deze stichting is ontstaan met de intentie om kinderen in een aantal Veenendaalse wijken in een vroeg stadium de verantwoordelijkheid voor de eigen omgeving te dragen. Met hulp van sport en sociale activiteiten wil de stichting overlast in de vorm van geluidsoverlast, vandalisme en kleine criminaliteit voorkomen.