Support

Hacks? Nee! Avg en privacy goed beschermd? Ja!

IT verloop

Je hebt in de IT een enorm verloop. Iedereen loopt te trekken aan goede IT’ers en voor je het weet lopen ze voor een paar honderd euro salarisverschil naar je concurrent. Dan hebben ze vaak nog gewoon toegang tot je systemen, je leverancierspakket of de data van je klanten. Wil je dat? Ik kan het me niet voorstellen en ik vertel je graag hoe je met IT je kansen vergroot en je risico’s verkleint.

Juiste aanpak

Voor onze klanten richten wij de rechten en rollen en het complete mobile device management zo in dat je data zo goed mogelijk beschermd zijn. Daarmee zijn wij dag en nacht bezig. Want CTS IT wil voorop blijven lopen met security-oplossingen.

We weten precies wie welke rechten heeft, op welke apparaten en met welke impact. Door login tracks kunnen we ook zien waar wat gebeurt en wie dat dan doet. Met superusers bescherm je data. Maar ook met goede afsluitingen. Zodat wachtwoorden en toegangsopties meteen vervallen zodra iemand bij jou aangeeft uit dienst te gaan. Overal. Intern en ook bij andere partijen.

CTS IT heeft mooie oplossingen voor jou en je bedrijf. Oplossingen die voldoen aan de meest actuele wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy. Zo bieden we pakketten voor beheer van je mobiele apparaten. We kunnen op afstand je toestellen vergrendelen en bestanden wissen. Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met CTS IT.

Hannes de Paauw, algemeen directeur CTS IT

Terug naar kennisbank
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Dmarcian CTS IT
Printix-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V