Support

Cloud IT en NDM

Sharp kiest voor CTS IT

Sharp Benelux kiest voor een strategisch partnerschap met CTS IT. Samen lanceren wij het beste van twee werelden: Cloud IT & Notebook Device Management (NDM). Zo faciliteren we organisaties met op maat ingerichte, meteen functionerende notebooks. Cloud IT & NDM is een unieke combinatie met nieuwe mogelijkheden: visie, ervaring en kwaliteit komen daarin allemaal samen. Hannes de Paauw is enthousiast: “Organisaties cloudproof maken doen we al jaren voor het MKB en voor grotere partijen in Nederland. Nu Sharp Benelux ons verwelkomt als partner kunnen we nog meer mensen bereiken met bewezen effectieve en duurzame IT-oplossingen.”

Sharp Benelux en wij weten dat Cloud IT & NDM pure winst is voor onze klanten. Nauwelijks meer investeren in hardware. De samenwerking in organisaties krijgt beter vorm en bedrijfsprocessen verlopen efficiënter dan ooit.

Kantooromgeving verandert snel en vraagt om slimme apparatuur

“Met deze strategische samenwerking zetten we een volgende belangrijke stap in het ontzorgen van klanten,” zegt Peter Hoorn, Managing Director Sharp Electronics Benelux bv. “Wij zien de kantooromgeving veranderen waarbij apparatuur steeds slimmer wordt en daarmee ook belangrijker in de bedrijfsvoering. Het is daarom van uiterst belang dat storingen daarop geen invloed hebben en dat wanneer dit wel gebeurt de gebruiker en beheerder hier weinig last van ondervinden”.

De markt voorblijven met notebooks in lease

Dit partnerschap maakt meer mogelijk dan ooit. Sharp Benelux biedt de notebooks met ónze cloudoplossingen aan in een leaseconstructie. De eindgebruiker ontvangt een kant en klaar device, afgestemd op zijn of haar werkzaamheden. Volledig beheerd en daarmee ontzorgd. Zo spelen we samen in op marktontwikkelingen richting duurzaamheid, maximale flexibiliteit en security.

Voordelen op alle niveaus in je organisatie

De combinatie van Cloud IT & NDM biedt op alle organisatieniveaus voordelen.

  • Wachttijden voor medewerkers verminderen, want hun device en software draaien binnen een uur, inclusief alle individuele rechten en opties.
  • IT-managers hebben de handen vrij voor meer strategisch en planmatig werk.
  • Managers en eigenaren zien dat bedrijfsprocessen veilig en goed verlopen doordat de inzet van personeel efficiënt is.

Bewezen techniek

Sharp bouwt samen met ons bedrijf door aan een ijzersterk merk: Dynabook. Bij het groten publiek bekend als Toshiba. Krachtige technieken van onder andere de Tecra- en Portégé-reeks staan nu door Sharp opnieuw in de markt. Bewezen techniek versterkt hierin de nieuwste functionaliteiten met cloudoplossingen van onze vakmensen.

Innovatie

Dit partnerschap past bij de ontwikkeling die ons bedrijf doormaakt. Hannes de Paauw: “Continu verbinden wij talent en goede opties uit de markt aan ons bedrijf en aan onze relaties. De marktintroductie van het partnerschap met Sharp komt op het juiste moment. Cloud IT & NDM is ons antwoord op vragen vanuit de markt om duurzame, kwalitatief goede en toekomstbestendige IT-oplossingen.”

Wil je weten hoe jij en je organisatie profiteren van het partnerschap van CTS It en Sharp? Bel dan met onze adviseurs: 0318 – 64 88 88

Terug naar kennisbank
Exlaimer-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Printix-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V