Support
Terug naar kennisbank
Eerste indruk van

Microsoft Copilot

Het zal je niet zijn ontgaan dat Microsoft onlangs een forse sprong heeft gemaakt in de wereld van bedrijfsautomatisering met de introductie van Copilot. Deze geavanceerde AI-assistent is speciaal ontwikkeld om organisaties zoals jullie te ondersteunen in jullie dagelijkse werkzaamheden.

 

Lees snel verder
Website-Header CTS IT
CTS IT
Innovatieve

Technologie

Deze innovatieve technologie is nu voor alle bedrijven beschikbaar en wij zijn er van overtuigd dat dit de efficiëntie van iedere organisatie aanzienlijk gaat verhogen. Daarmee biedt het jullie werknemers nog meer kansen om zich te focussen op creatieve, innovatieve en strategische taken.

Onze eerste ervaringen met Copilot zijn veelbelovend, alhoewel we opmerken dat de ondersteuning voor de Nederlandse taal momenteel nog ontbreekt. Dit betekent dat je verzoeken (prompts) en de daaruit voortvloeiende resultaten voorlopig in het Engels zullen zijn. Microsoft is van plan om op korte termijn ook ondersteuning voor het Nederlands toe te voegen. Wij zullen je uiteraard op de hoogte houden van deze ontwikkeling.

Indrukwekkend

Scala aan mogelijkheden

Ondanks deze taalbeperking, biedt Copilot al een indrukwekkend scala aan mogelijkheden. Denk hierbij aan ondersteuning tijdens Teams-vergaderingen door het notuleren en samenvatten van besprekingen, of als digitale assistent die helpt bij het herinneren aan onbeantwoorde e-mails en berichten in Teams.

De lancering van Copilot door Microsoft is een duidelijk teken van de snelle integratie van kunstmatige intelligentie in de bedrijfswereld. Hoewel de volledige potentie voor Nederlandse gebruikers nog even op zicht laat wachten, toont deze introductie onmiskenbaar aan in welke richting de technologische ontwikkelingen gaan. Met Copilot zet Microsoft een belangrijke stap vooruit in bedrijfsautomatisering en opent het de deur naar een toekomst waarin AI een essentieel onderdeel vormt van onze dagelijkse werkprocessen.

Meer

weten?

We kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden die Copilot ons zal brengen en blijven de komende periode onze ervaringen en inzichten met je delen. Zoals altijd, staan we klaar om je te ondersteunen bij het implementeren van deze nieuwe technologieën in jouw organisatie.

Arjan v Loon CTS IT
24 mei 2024

Modern security requires modern tools – Microsoft 365

In de hedendaagse digitale wereld is beveiliging belangrijker dan ooit. Microsoft 365 biedt een uitgebreid pakket aan beveiligingstools die zijn ontworpen om je bedrijf te beschermen tegen moderne bedreigingen.

24 mei 2024

Modern security requires modern tools – Windows server 2022

In de dynamische wereld van IT-beveiliging is het essentieel om de modernste technologieën te gebruiken om je systemen te beschermen. Windows Server 2022 is ontworpen met een focus op beveiliging en biedt een scala aan functies om je infrastructuur te verdedigen tegen de meest geavanceerde bedreigingen.

24 mei 2024

Modern security requires modern tools – Windows 11

In de steeds evoluerende wereld van cyberbeveiliging is het cruciaal om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Windows 11 is ontworpen met deze gedachte in het achterhoofd, en biedt een reeks nieuwe beveiligingsfuncties om jouw organisatie te beschermen tegen de meest geavanceerde bedreigingen.

25 april 2024

Inrichting en adoptie van Microsoft Copilot

Binnenkort verwachten we dat Microsoft Copilot ook in het Nederlands beschikbaar zal zijn. Een geweldige kans voor bedrijven om efficiëntie en kwaliteit in hun werkprocessen te verhogen! Maar hoe maak je hier concreet gebruik van?

25 april 2024

Wachtwoord manager

In het digitale tijdperk waarin bedrijven meer verbonden zijn dan ooit, rijst een kritieke vraag: hoe beveiligen we onze online data?

28 maart 2024

Wat kan ik met Microsoft Copilot

In deze blog vind je hoe Copilot je helpt vanuit de verschillende onderdelen van Microsoft 365, zoals Outlook, Word en Teams.

28 februari 2024

Toekomstperspectief voor het MKB

In de snel veranderende IT-markt wordt het gaspedaal in 2024 nog harder ingetrapt. IT architectuur is een “must have” voor elke organisatie die vooruit wil.

30 januari 2024

Eerste indruk van Microsoft Copilot

Het zal je niet zijn ontgaan dat Microsoft onlangs een forse sprong heeft gemaakt in de wereld van bedrijfsautomatisering met de introductie van Copilot.

Waarom CTS-IT

  • #01
    Advies
  • #02
    In control
  • #03
    Digitale transformatie
Aanmelden

Nieuwsbrief

Nullam malesuada imperdiet ipsum, eget venenatis velit bibendum nec. Etiam non hendrerit dui. Curabitur fermentum nisl in erat convallis, nec facilisis dolor fringilla.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.