Support

Sharp Windows Collabo-ration Display

Vergaderen doen we al sinds mensenheugenis. Elk kantoorpand heeft een vergaderruimte en standaard vinden we hier presentatiemateriaal. Variërend van een display, flip-over, beamer en/of conferentietoestel. In de basis bedoeld om (digitale) presentaties te geven aan collega’s. Met een telefoonverbinding zijn we in staat om externen bij de meeting te betrekken. Met de Sharp Windows Collaboration Display kun je snel en eenvoudig vergaderen.

Microsoft 365 bescherming voor bedrijven
Windows Collaboration Display WCD

Microsoft Teams

Met de komst van Microsoft Teams (of andere varianten) is het mogelijk om een externe persoon nog meer het gevoel te geven aanwezig te zijn in de ruimte. Immers, beeldbellen is de nieuwe standaard. Toch blijven er beperkingen: de flip-over kan alleen gebruikt worden door fysiek aanwezigen en presenteren door de externe persoon is op zijn zachts gezegd niet handig.

Windows-collaboration-scherm CTS IT

Sharp Windows Collaboration Display

CTS IT brengt hier verandering in! Met de Sharp Windows Collaboration Display zijn alle eerder genoemde issues verleden tijd. Dankzij de geïntegreerde camera en microfoon én de Teams certificering kan elke uitgenodigde persoon eenvoudig deelnemen. Daarbij kan er standaard gebruik gemaakt worden van de Whiteboard-functie: exit flip-over. Het whiteboard is direct beschikbaar voor alle deelnemers. Ook externen kunnen hierop realtime aanvullen.

Wat levert het Collaboration Display jou op?

Functioneel

Eenvoudige en snelle manier van vergaderen zonder beperkingen voor externe deelnemers. Door middel van een USB kabel sluit je snel je eigen device aan: zo heb je direct je vertrouwde omgeving tot je beschikking!

Technisch

Geen gedoe met drivers, resoluties, geluidsinstellingen en videokabels. De WCD integreert volledig in Windows 10 en werkt binnen 12 seconden. De USB-C kabel zorgt voor netwerkverbinding, voeding, beeld- en geluidsoverdracht én touchbediening.

Financieel

Medewerkers hoeven niet op 1 locatie bij elkaar te komen om toch goed te vergaderen. Dit scheelt enorm veel reistijd. Door de certificering van Microsoft werkt het display direct op Windows 10 devices. Traditioneel duurt het 12 minuten voordat de prestentatie kan starten, met de WCD 12 seconden!

Meer over digitale transformatie
“Als ik CTS IT een cijfer moet geven voor de projectuitvoering naar ons nieuwe kantoor geef ik ze een 9,5”
Johan Hardeman

Directeur - Hardeman Veenendaal

Starten met

Digitale transformatie

CTS IT heeft de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT
Neem contact op met

Samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Vmware CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
workspace365-logo