Support

Moderne Werkplek

Een moderne werkplek is erg belangrijk voor de productiviteit en tevredenheid van je medewerkers. De manier waarop we werken verandert voortdurend, en het is belangrijk dat je IT-omgeving deze veranderingen kan bijhouden. Onze oplossingen voor de moderne werkplek zorgen ervoor dat je team altijd en overal efficiënt kan werken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op jouw kantoor. 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Microsoft 365

Microsoft 365 en Workspace 365

Onze moderne werkplek oplossingen integreren volledig met Microsoft 365 en Workspace 365. Dit betekent dat je eenvoudig toegang hebt tot applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Teams, evenals directe toegang tot je bestanden, e-mail, agenda en taken. Deze integratie zorgt voor een consistente en efficiënte werkomgeving waarin je alle productiviteitstools binnen handbereik hebt. Samenwerken, documenten delen en communiceren met je team was nog nooit zo eenvoudig.  

Patchmanagement

Identiteitsbeheer

Veiligheid is een topprioriteit in de moderne werkplek. Met onze oplossingen voor identiteitsbeheer zorgen we ervoor dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot gevoelige bedrijfsinformatie. Onze geavanceerde identiteitsbeveiliging biedt extra zekerheid door middel van meervoudige verificatie, zodat je er zeker van bent dat alleen de juiste mensen toegang hebben tot jouw systemen

Apparaatbeheer

Apparaatbeheer

Efficiënt apparaatbeheer is cruciaal voor een goed functionerende moderne werkplek. CTS IT biedt uitgebreide apparaatbeheer diensten, waardoor je er zeker van kunt zijn dat al je apparaten up-to-date en veilig zijn. Wij zorgen ervoor dat de laatste updates worden geïnstalleerd en dat je apparaten altijd optimaal presteren. Of het nu gaat om notebooks, vaste computers of smartphones, wij houden je apparatuur in topconditie. 

Microsoft 365 bescherming voor bedrijven

Cloud Back-up

Een betrouwbare back-up oplossing is essentieel om je data te beschermen. CTS IT biedt cloud back-up diensten die ervoor zorgen dat je gegevens altijd veilig en toegankelijk zijn. Met onze continue bewaking van back-up taken en snelle respons op eventuele problemen, kun je erop vertrouwen dat je data beschermd is tegen verlies of schade. 

voordelen van Power BI

CTS Managed Printing

Printen blijft een belangrijk onderdeel van veel werkplekken. Met CTS Managed Printing zorgen we voor een efficiënte en veilige printomgeving. Onze dienst biedt ondersteuning aan eindgebruikers bij afdrukproblemen, proactieve bewaking en beheer van de printserver, en beveiligd afdrukken via de ‘follow-me’ functionaliteit. Hierdoor blijft je printomgeving altijd optimaal functioneren. 

Azure Cloud PC

Azure Cloud PC

Met Azure Cloud PC kun je je medewerkers een flexibele en veilige werkplek bieden vanuit de cloud. Dit stelt je team in staat om vanaf elke locatie toegang te krijgen tot hun desktop en applicaties. Azure Cloud PC integreert naadloos met je bestaande IT-omgeving en biedt een schaalbare oplossing die meegroeit met je bedrijf. 

Kantoorpand-van-schuppen
“De huizenmarkt is hectisch, waarbij we snel moeten kunnen schakelen, een groot voordeel. Ook is de hoge mate van veiligheid een geruststellende gedachte. CTS IT is mijn aanspreekpunt voor al mijn IT vragen!””
Danielle Diepeveen

Directeur - Van Schuppen Makelaars

Aan de slag? Kom in contact

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Heb je vragen, wil je weten welke IT-oplossingen wij bieden? Of wil je gewoon graag in gesprek met de experts van CTS IT?

Jurgen CTS IT

Start een traject samen met Jurgen

j.rouwhorst@cts-it.nl
06-36515193
HPE-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V