Support

Automation

Automation wijst naar het proces van automatisering van de ICT-omgeving, met als doel sneller en veiliger te werken. Zoek je een partner voor Automation? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen je bedrijf? Neem dan contact op met CTS IT. Wij kiezen voor een begrijpelijke werkwijze, zodat jij ook écht profijt hebt van Automation! 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Waarom Security Awareness? Voordelen!

Waarom Automation toepassen?

Tegenwoordig werken we steeds meer digitaal, en dat biedt voordelen. Maar er komt ook veel bij kijken, zeker op het gebied van techniek en instellingen. Dit wil je goed geregeld hebben, zodat je als bedrijf ook echt baat hebt bij Automation. Op termijn ga je daar flink de vruchten van plukken, omdat je hiermee veel tijd, kosten en werkuren bespaart. Door Automation heb je meer inzicht in data, breng je foutmarges naar beneden en versterk je de concurrentiepositie. Bij CTS IT zorgen we bovendien voor optimale beveiliging van je systemen. 

Managed Endpoint Detection & Response bij CTS IT!

Automation voor bedrijven

Er zijn genoeg voorbeelden van Automation te benoemen, en bij CTS IT kiezen we voor maatwerk. Ieder bedrijf is anders, en zo ook de behoeften op automatisering gebied. Zo kun je bijvoorbeeld een slimme chatbot op de website laten installeren of e-mail automatiseren. Maar het gaat verder dan dat, van het automatiseren van machines en robots in productie, tot de installatie van zelfscankassa’s. En wat dacht je van interne voordelen? Zo kan de slimme verwarming en verlichting volledig afgesteld worden per ruimte. 

betrouwbare netwerk infrastructuur

Kosten en tijd besparen met Automation

Met Automation kies je voor een efficiëntere werkwijze, nu en in de toekomst. Want eenmaal goed ingericht, is het eenvoudig op te schalen. Reken af met die repetitieve en tijdrovende taken, die dure arbeidskosten met zich mee brengen, want door Automation worden taken sneller en nauwkeuriger uitgevoerd. En dat leidt tot hogere productiviteit, betere klantenservice en veiliger werken. Met als grootste pluspunt dat er veel tijd en dus ook geld bespaard wordt, omdat taken voortaan automatisch uitgevoerd worden. 

Automation

Automation op maat bij CTS IT!

Kies voor Automation op maat, zodat je daadwerkelijk kosten bespaart. CTS IT is je adres! Wij bieden je onder meer maatwerk apps en AI, zodat we de diverse bedrijfsprocessen optimaliseren en automatiseren. Zo bespaar je als bedrijf tijd en geld. Vanaf nu passen je IT-systemen zich aan jou aan, in plaats van andersom! En dat ga je ervaren, aan de hand van snelle en veilige processen waar je geen omkijken meer naar hebt. Weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op en kies voor efficiënte automatisering! 

Kantoorpand-van-schuppen
“De huizenmarkt is hectisch, waarbij we snel moeten kunnen schakelen, een groot voordeel. Ook is de hoge mate van veiligheid een geruststellende gedachte. CTS IT is mijn aanspreekpunt voor al mijn IT vragen!””
Danielle Diepeveen

Directeur - Van Schuppen Makelaars

Meer over onze werkwijze

CTS IT is je full-service partner op het gebied van ICT. Wij werken volledig op maat, met als doel om je bedrijfsprocessen soepeler te laten verlopen. Vergeet die ingewikkelde systemen, want we passen je hernieuwde systeem volledig aan op wat écht handig is voor het bedrijf. Van Automation tot het instellen van Office 365, verbindingen en back-up, cybersecurity, passwordmanagement en natuurlijk ook beheer en support. Zo kun je altijd bij ons terecht met al je ICT vragen. Neem gerust een contact op en ontdek vrijblijvend de opties! 

Rik IT Directeur CTS IT

Start een traject samen met Rik

r.maassen@cts-it.nl
06-20958633
workspace365-logo
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V