Support

Infrastructuur

IT is niet meer weg te denken in moderne bedrijfsvoering. En daarbij is een goede infrastructuur een must! Bij CTS IT snappen we dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is. Als full-service partner nemen we het inrichten van de infrastructuur graag voor je uit handen, zodat jij nergens omkijken naar hebt. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? En wil je meer informatie of een vrijblijvende inspiratiesessie aanvragen? Neem contact met ons op en kies voor een doeltreffende, begrijpelijke en werkende ITinfrastructuur. 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Infrastructuur

Waarom investeren in een goede infrastructuur?

Een goede IT-infrastructuur wordt ook wel gezien als het kloppend hart van de organisatie. Alle systemen vallen of staan met de inrichting van de infrastructuur. Wat hier allemaal onder valt? Veel! Van het realiseren van de juiste (glasvezel)verbindingen en het installeren van servers, programma’s en systemen als Microsoft 365, tot optimale (online) beveiliging en passwordmanagement, bescherming tegen hackers en nog veel meer. Uiteraard nemen we bij CTS IT ook de monitoring, het beheer en de support voor je uit handen. Met een goede ITinfrastructuur werk je veiliger en sneller, en blijf je up-to-date. 

IT-infrastructuur voor bedrijven

IT-infrastructuur voor bedrijven

In de basis wordt vaak nagedacht over de manier van werken. Zo werken veel organisaties tegenwoordig volledig in de cloud, via het internet. Diverse systemen dienen hiervoor ingericht én beveiligd te worden. Het grootste voordeel aan een cloud infrastructuur is dat het eenvoudig te schalen is. Daarnaast zijn er organisaties die de voorkeur geven aan on premise. Hierbij zijn er meer maatwerk mogelijkheden en kunnen we je ITinfrastructuur tot in de kleinste details op maat inrichten. Ook een hybride infrastructuur is een optie, dat is een combinatie van cloud en on premise. Uiteraard hoef je de keuze niet zelf te maken, want bij CTS IT mag je gedegen advies op maat verwachten! 

Proactieve bewaking en beheer

Proactief beheer van infrastructuur

Je gaat uitbreiden, er komen nieuwe werknemers in dienst of je hebt behoefte aan bepaalde services en upgrades? Je systemen dienen up-to-date en maximaal beveiligd te blijven? Dat snappen we bij CTS IT maar al te goed! Daarom zijn we ook je partner in het monitoren en beheren van je IT-infrastructuur. We noemen dit ook wel proactief beheer. Hoe dit precies ingevuld wordt, hangt af van je persoonlijke behoeften als bedrijf. Door middel van rapportages blijven wij en jij op de hoogte van de toestand van de ICT-infrastructuur (en eventuele incidenten en verbeteringen). Op basis daarvan krijg je advies en voeren we in overleg aanpassingen door om de infrastructuur ook in de toekomst bij je bedrijf te laten aansluiten. 

Infrastructuur op maat bij CTS IT!

Infrastructuur op maat bij CTS IT!

Zoals je leest is het opzetten van een goede infrastructuur maatwerk. Bij CTS IT vinden we het dan ook erg belangrijk om goed te luisteren naar je persoonlijke wensen. Waar loop je nu tegenaan en wat zou je graag beter of makkelijker willen zien? Bij ons geen ingewikkelde termen, want we proberen het ook écht begrijpelijk voor je te maken. Zo kies je voor een infrastructuur waarvan je zeker weet dat die goed bij je past. Plan nu een infrastructuur inspiratiesessie en ontdek vrijblijvend wat we voor jou kunnen betekenen! 

nts-homepage-dec-2021
“De NTS is blij met de ondersteuning van CTS IT. CTS IT zorgt ervoor dat de orgaan donatie coördinatoren altijd de beschikking hebben over een mobiele werkplek; van laptop tot printer”
Robin Kleijwegt

Informatiemanager - NTS

Meer over onze werkwijze

CTS IT is je full-service partner op het gebied van ICT. Maatwerk is onze kracht. Wij zorgen ervoor dat je infrastructuur modern is én modern blijft, op een manier die bij je past. Denk aan maatwerk oplossingen op het gebied van automation en security. Snelle servers en betrouwbare netwerken, dat mag je van ons verwachten. Met 100% uptime. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. 

Hannes De Paauw Algemeen Directeur CTS IT

Start een traject samen met Hannes

h.de.paauw@cts-it.nl
06-53337823
Vmware CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT