CTS On-Premise

Met CTS On-Premise kies je voor een IT-omgeving fysiek in eigen pand. Je servers en apparatuur kun je letterlijk aanraken. Ontdek wanneer wij CTS On-Premise aanraden.

Je IT-omgeving in jouw eigen pand

Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld om je IT-infrastructuur volledig in je bedrijf aanwezig te hebben. Dat noemen we in de IT ook wel ‘on premise’. Het betekent letterlijk: op locatie. Je apparatuur – zelfs je servers – zijn altijd binnen handbereik.

Jarenlang was een IT-omgeving op locatie de enige manier om je bedrijf te automatiseren. Internet werd gebruikt om te mailen en browsen, maar werken en opslaan in de cloud gebeurde nog niet. Al je bedrijfsdata bewaarde je op computers.

Ook vandaag de dag is on premise zeker nog niet afgeschreven. Er zijn veel redenen waarom een IT-omgeving op locatie nog altijd de beste oplossing kan zijn voor jouw bedrijf. Wij leggen je graag uit waarom.

CTS IT ON-Premise Ede Logo

Wanneer kiezen voor CTS On-Premise

Je wil een IT-omgeving tastbaar aanwezig in eigen pand

CTS IT Treasure icoon

Je werkt met bedrijfsspecifieke software

CTS IT Simplify icoon

Het is in jouw branche opgelegd vanuit wet- en regelgeving

Heb je vragen of wil je aan de slag met CTS On-Premise?

CTS IT ON-Premise

Wanneer kies je voor CTS On Premise?

Het is tegenwoordig mogelijk om servers op afstand te gebruiken en data in de cloud op te slaan. Waarom zou je dan nog kiezen voor CTS On-Premise?

CTS IT adviseert on premise onder andere wanneer je werkt met bedrijfsspecifieke software. Een voorbeeld daarvan is een ERP-systeem: een computerprogramma dat dient als de basis van meerdere bedrijfsprocessen. Zo’n programma is vaak ingeburgerd in je bedrijf en niet zomaar over te zetten. Je medewerkers zijn ermee bekend en het presteert goed. Waarom zou je dan afscheid nemen voor een wellicht minder efficiënt alternatief programma? In dat geval gaat het bedrijfsproces boven digitalisering en is on premise dus de beste keuze.

Het kan ook zo zijn dat je IT-omgeving op locatie is opgelegd door wet- en regelgeving. Hoewel werken in de cloud absoluut veilig is, kan het zijn dat er binnen je branche andere afspraken gelden. Het veiligheidsniveau waaraan jij moet voldoen kan dermate hoge kosten meebrengen, dat on premise financieel gezien verstandiger is.

Je IT-omgeving samenstellen is bovendien een persoonlijke keuze. Heb jij een prettiger gevoel bij (deels) fysiek aanwezige servers en apparatuur? Geen enkel probleem. CTS IT heeft alle expertise in huis om de meest passende oplossing te vinden.

Waarom kies je voor CTS IT

CTS-IT is het antwoord op al jouw IT-vragen. Wij zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van elke organisatie. Het speelt een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag én morgen.

Iedereen verdient het om altijd en overal te kunnen werken op hun manier. Wij maken dat met onze IT-oplossingen mogelijk. Zo wordt jouw leven en dat van je medewerkers leuker én succesvoller.

Klik op de vijf stappen van CTS IT en ontdek hoe wij samen met jou de beste IT-oplossingen vinden.

CTS IT begrijpt mijn organisatie en mijn business doelstellingen

CTS IT levert mij een team van experts die samen optrekken om mijn zakelijke en technische doelstellingen te bereiken

CTS IT levert technische support om snel, kwalitatief en servicegericht te zorgen dat ik mijn business doelstellingen bereik

CTS IT werkt samen met mij om het maximale uit mijn IT infrastructuur te halen en onderbouwt dit met cijfers

CTS IT werkt samen met mij om mijn business doelstellingen te versnellen en helpt mij met mijn business transformatie

Wat zeggen klanten over ons

Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.

Wouter Balk

Directeur

Emri Logo CTS IT

CTS IT is voor ons dé partner die ons ontzorgt. Ook geeft CTS IT ons de ruimte om onze eigen specifieke systemen te beheren.

Rolf van Beekum

Directeur

Aboma Logo CTS IT

“Betrouwbare en kundige partner die snel reageert op vragen. Daarnaast denkt CTS IT mee bij vraagstukken m.b.t. onze infrastructuur en wensen om onze processen te optimaliseren”.

Michel Bilstra

Hoofd ICT

Bekijk ook de andere oplossingen van CTS IT