CTS On-Premise

On-premise betekent dat je jouw complete automatisering, of beter gezegd jouw IT–omgeving, binnen je eigen bedrijfspand hebt staan. Je kunt dus al je apparatuur, ook de servers, letterlijk aanraken.

Jouw IT-omgeving in jouw eigen pand

IT-jargon: daar hoort on-premise zeker bij. Een term die even eenvoudig is uit te leggen als te vertalen: op locatie. Wat bedoelen we daar dan exact mee? Dat je jouw complete automatisering, of beter gezegd jouw IT-omgeving, binnen je eigen bedrijfspand hebt staan. Je kunt dus al je apparatuur, ook de servers, letterlijk aanraken.  

Tot ruim tien jaar geleden was dit ook de enige mogelijkheid om je bedrijf te automatiseren. Je had wel internet maar dat was puur bedoeld om te mailen of te browsen. Al je bedrijfsdata moest binnen de vier muren van je pand opgeslagen worden.  Anno 2021 is on-premise nog zeker niet afgeschreven. Er zijn voldoende redenen te benoemen waarom een organisatie nog steeds op deze manier werkt. Voel je dus vooral niet oubollig, je loopt zeker niet achter de feiten aan. Het kan zelfs zijn dat op dit moment een on-premise oplossing nog steeds het beste is voor jouw bedrijfsvoering.  

CTS IT ON-Premise Ede Logo

Wat kan CTS On-Premise voor jou betekenen

Je IT-omgeving nog tastbaar binnen je pand

CTS IT Treasure icoon

Vaak geadviseerd bij bedrijfsspecifieke software

CTS IT Simplify icoon

Opgelegd vanuit wet- en regelgeving

Heb je vragen of je wil je een afspraak inplannen

Wanneer kies je voor CTS On Premise?

Wanneer is on-premise dan nog te adviseren? Vaak is deze vraag te beantwoorden met bedrijfsspecifieke software zoals een ERP systeem. Een dergelijk systeem is vaak ingeburgerd in je bedrijf en is niet zomaar even te migreren naar een alternatief. Je medewerkers kennen het pakket door en door en presteren uitstekend met dit hulpmiddel. Een passend alternatief is wellicht niet op de markt. In dat geval gaat je bedrijfsproces boven digitalisering.

Een andere reden om on-premise te blijven werken? Het kan zijn dat je IT-omgeving om veiligheidsredenen tastbaar aanwezig moet zijn. Dit kan opgelegd zijn door een regelgeving of juist gebaseerd zijn op gevoel. Beide zijn goede argumenten om on-premise te blijven handhaven. Ondanks dat de cloud ook zeker veilig is, kan een bepaald veiligheidsniveau dermate hoge kosten met zich meebrengen dat on-premise economisch gezien interessanter blijft. Geen enkel probleem voor ons. CTS IT heeft alle expertise in huis om je te ondersteunen.

Neem contact met ons op

Waarom kies je voor CTS IT

CTS IT is dé partner voor jouw IT werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart blijft en een doorslaggevende rol speelt bij alle vraagstukken van vandaag en morgen. Altijd en overal volledige vrijheid om te werken en te leven. Wij maken met onze veilige IT oplossingen het werken en leven van onze partners en haar medewerkers leuker én succesvoller (Klik op de 5 stappen van CTS IT voor meer informatie).

Wil je meer weten over onze missie, klik dan hier of heb je vragen

CTS IT begrijpt mijn organisatie en mijn business doelstellingen

CTS IT levert mij een team van experts die samen optrekken om mijn zakelijke en technische doelstellingen te bereiken

CTS IT levert technische support om snel, kwalitatief en servicegericht te zorgen dat ik mijn business doelstellingen bereik

CTS IT werkt samen met mij om het maximale uit mijn IT infrastructuur te halen en onderbouwt dit met cijfers

CTS IT werkt samen met mij om mijn business doelstellingen te versnellen en helpt mij met mijn business transformatie

Wat zeggen klanten over ons

Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.

Wouter Balk

Directeur

Emri Logo CTS IT

CTS IT is voor ons dé partner die ons ontzorgt. Ook geeft CTS IT ons de ruimte om onze eigen specifieke systemen te beheren.

Rolf van Beekum

Directeur

Aboma Logo CTS IT

Betrouwbare en kundige partner die snel reageert op vragen. Daarnaast denkt CTS IT mee bij vraagstukken m.b.t. onze infrastructuur en wensen om onze processen te optimaliseren.

Michel Bilstra

Hoofd ICT

Bekijk ook de andere oplossingen van CTS IT