CTS Hybride

Het beste van twee werelden combineren in een functionele IT-oplossing: CTS IT noemt dit hybride.  Bij een hybride oplossing is je IT-omgeving gedeeltelijk actief binnen de muren van je bedrijf en gedeeltelijk in de cloud.

Het beste van twee werelden combineren

Het beste van twee werelden combineren in een functionele IT-oplossing: CTS IT noemt dit hybride. Vaak zien we dit als een tijdelijke fase in de digitale transitie. Toch kan dit ook een bewuste, langdurige invulling zijn.  

Bij een hybride oplossing is je IT-omgeving gedeeltelijk actief binnen de muren van je bedrijf en gedeeltelijk in de cloud. CTS IT koppelt met haar expertise het geheel zodat het voor jou als één omgeving functioneert. Uiteraard 100% functioneel én veilig. 

Wat kan CTS Hybride voor jou betekenen

CTS IT Connect Icoon

Tijdelijke fase in de digitale transitie

CTS IT Treasure icoon

Jouw IT-omgeving gedeeltelijk actief in de cloud en gedeeltelijk in het bedrijfspand

CTS IT Simplify icoon

Functioneel en veilig

Heb je vragen of je wil je een afspraak inplannen

Componenten van CTS Hybride

Cloud componenten zijn vaak e-mail, back-up en bestandsopslag. Deze functionaliteiten bieden zoveel meerwaarde vanuit de cloud dat veel van onze klanten hiermee als eerste de stap zetten buiten de kantoormuren. Immers, hoe mooi is het om je e-mail overal tot je beschikking te hebben? Of hoe fijn is het dat je niet meer dagelijks moet denken aan de schijfwissel van je back-up? En hoe handig is het om even die offerte te delen met je klant zonder een kopie te versturen? Zomaar wat praktische voordelen die vooral tijd besparen; en ja, ook bij CTS IT weten we dat tijd geld is. Hoe meer tijd besparen, hoe voller de portemonnee.

Ondertussen functioneren typische on-premise functies als een ERP-systeem of kassakoppelingen prima door. De gebruiker heeft rechten op zowel lokale als cloud diensten en merkt niets van de koppelingen op de achtergrond: daar zorgen de experts van CTS IT voor!

Neem contact met ons op

Waarom kies je voor CTS IT

CTS IT is dé partner voor jouw IT werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart blijft en een doorslaggevende rol speelt bij alle vraagstukken van vandaag en morgen. Altijd en overal volledige vrijheid om te werken en te leven. Wij maken met onze veilige IT oplossingen het werken en leven van onze partners en haar medewerkers leuker én succesvoller (Klik op de 5 stappen van CTS IT voor meer informatie).

Wil je meer weten over onze missie, klik dan hier of heb je vragen.

CTS IT begrijpt mijn organisatie en mijn business doelstellingen

CTS IT levert mij een team van experts die samen optrekken om mijn zakelijke en technische doelstellingen te bereiken

CTS IT levert technische support om snel, kwalitatief en servicegericht te zorgen dat ik mijn business doelstellingen bereik

CTS IT werkt samen met mij om het maximale uit mijn IT infrastructuur te halen en onderbouwt dit met cijfers

CTS IT werkt samen met mij om mijn business doelstellingen te versnellen en helpt mij met mijn business transformatie

Wat zeggen klanten over ons?

Emri Logo CTS IT

CTS IT is voor ons dé partner die ons ontzorgt. Ook geeft CTS IT ons de ruimte om onze eigen specifieke systemen te beheren.

Rolf van Beekum

Directeur

Aboma Logo CTS IT

Betrouwbare en kundige partner die snel reageert op vragen. Daarnaast denkt CTS IT mee bij vraagstukken m.b.t. onze infrastructuur en wensen om onze processen te optimaliseren.

Michel Bilstra

Hoofd ICT

Hardeman Logo CTS IT

Als ik CTS IT een cijfer moet geven voor de projectuitvoering naar ons nieuwe kantoor geef ik ze een 9,5!

Johan Hardeman

Directeur

Bekijk ook onze andere oplossingen