CTS Hybride

Je IT-omgeving kan zowel binnen de muren van je bedrijfspand aanwezig zijn als in de cloud worden opgeslagen. Wil je graag een combinatie van die twee? Dat noemen we CTS Hybride.

Het beste van beide werelden

Hybride betekent het combineren van twee onderdelen tot een nieuw geheel. Dat is wat je krijgt met CTS Hybride: je IT-omgeving is fysiek aanwezig in het bedrijfspand én opgeslagen in de cloud. CTS IT combineert IT op locatie en in de cloud tot een geheel dat voor jou als één IT-omgeving functioneert. Daar merk je zelf dus niets van.

In veel gevallen is deze hybride manier van werken een tijdelijke fase in de digitale transformatie van je bedrijf. Dit is voor je volledig overgaat op werken in de cloud. Maar dat hoeft niet. CTS Hybride kan ook een bewuste, langdurige IT-oplossing zijn.

CTS IT Ede Hybride

Waarom kiezen voor CTS Hybride

CTS IT Connect Icoon

Het is een tijdelijke fase in je digitale transformatie

CTS IT Treasure icoon

Jouw IT-omgeving is aanwezig in je bedrijfspand én in de cloud opgeslagen

CTS IT Simplify icoon

Je IT-omgeving is alsnog functioneel en veilig

Heb je vragen of wil je aan de slag met CTS Hybride

CTS IT Cloud Hybride Digitale Transformatie

Wanneer kies je voor Hybride?

CTS Hybride staat dus voor een combinatie van werken in de cloud en werken vanuit je eigen fysieke IT-infrastructuur. Beide manieren van werken hebben voordelen die je kunt samenvoegen voor je eigen gemak.

De cloud wordt met name veel gebruikt voor e-mail, back-ups maken en bestandsopslag. Het is een simpele eerste stap richting volledig werken in de cloud en dus buiten de kantoormuren. Mail heb je overal tot je beschikking. Back-ups ben je niet meer zelf verantwoordelijk voor. En een offerte met een klant delen? Dat is zo gebeurd via het internet. Je bespaart daardoor tijd en dus geld.

Ondertussen functioneert je bedrijfsspecifieke software gewoon nog. Je kassakoppelingen lopen door. Je ERP-systeem blijft in gebruik. CTS IT zorgt er bovendien voor dat je niets merkt van die koppelingen tussen systemen dankzij de moderne werkplek. Voor jou voelt het als één functionerende en veilige IT-omgeving.

Waarom kies je voor CTS IT

CTS-IT is het antwoord op al jouw IT-vragen. Wij zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van elke organisatie. Het speelt een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag én morgen.

Iedereen verdient het om altijd en overal te kunnen werken op hun manier. Wij maken dat met onze IT-oplossingen mogelijk. Zo wordt jouw leven en dat van je medewerkers leuker én succesvoller.

Klik op de vijf stappen van CTS IT en ontdek hoe wij samen met jou de beste IT-oplossingen vinden

CTS IT begrijpt mijn organisatie en mijn business doelstellingen

CTS IT levert mij een team van experts die samen optrekken om mijn zakelijke en technische doelstellingen te bereiken

CTS IT levert technische support om snel, kwalitatief en servicegericht te zorgen dat ik mijn business doelstellingen bereik

CTS IT werkt samen met mij om het maximale uit mijn IT infrastructuur te halen en onderbouwt dit met cijfers

CTS IT werkt samen met mij om mijn business doelstellingen te versnellen en helpt mij met mijn business transformatie

Wat zeggen klanten over ons?

Emri Logo CTS IT

CTS IT is voor ons dé partner die ons ontzorgt. Ook geeft CTS IT ons de ruimte om onze eigen specifieke systemen te beheren.

Rolf van Beekum

Directeur

Aboma Logo CTS IT

Betrouwbare en kundige partner die snel reageert op vragen. Daarnaast denkt CTS IT mee bij vraagstukken m.b.t. onze infrastructuur en wensen om onze processen te optimaliseren.

Michel Bilstra

Hoofd ICT

Hardeman Logo CTS IT

Als ik CTS IT een cijfer moet geven voor de projectuitvoering naar ons nieuwe kantoor geef ik ze een 9,5!

Johan Hardeman

Directeur

Bekijk ook de andere IT-oplossingen van CTS IT