Support

Dankzij de cloud kan jeoveral online werken

Werken in de cloud betekent rust. Er gaat geen kostbare tijd verloren aan technisch beheer, onderhoud van licenties of migraties naar nieuwe versies. Je bent altijd en overal online en up-to-date en kan overal aan de slag en online werken

Vraag een inspiratiessie aan!
Wat heb je aan de cloud CTS IT

Cloud: wat is het?

Werken in de cloud betekent dat je complete IT-voorziening in een publiek datacenter opgeslagen wordt. IT-omgevingen zweven immers niet door de lucht: ze hebben altijd een stabiele basis, oftewel een server. Dankzij de cloud hoeft die server niet meer in je eigen pand aanwezig te zijn.

“Je kunt overal gebruik maken van je IT-systemen. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding”

CTS IT is jouw partner!

CTS IT is dé partner voor jouw IT werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart blijft en een doorslaggevende rol speelt bij alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wie zijn wij!

ADVIES EN IT-ONDERSTEUNING

Persoonlijk advies is het fundament van onze service. CTS IT ontzorgt in de digitale transformatie. Wij bieden IT-ondersteuning die volledig aansluit op je bedrijf.

Advies

Is het nodig?

Ontwikkelingen in de IT volgen elkaar in hoog tempo op. Om voorloper te zijn binnen jouw branche is het belangrijk dat je sneller handelt dan je concurrent. IT mag geen blok aan het been zijn: het moet je juist op weg helpen en ondersteunen in de ontwikkeling van je bedrijf. Als je bijvoorbeeld een nieuwe markt wil aanboren of een productieproces wil aanpassen, dan moet je IT-infrastructuur dat mogelijk maken

Het traject is niet

altijd hetzelfde

We zien bijvoorbeeld vaak dat een tijdelijke hybride IT-oplossing nodig is als tussenstop. Hoe complex je IT nu is ingericht en hoe je dagelijkse praktijk eruit ziet, zijn daarin belangrijke factoren. Je kunt hierover meer lezen in onze whitepaper Hybride: het beste van twee werelden.

Wil jij werken

IN DE CLOUD

We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Rik IT Directeur CTS IT
Start een traject

Samen met

r.maassen@cts-it.nl
06-20958633
Exlaimer-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Printix-CTS-IT-B.V