Support
Terug naar kennisbank
Een IT-Partner met een

ISO 27001 certificering

Ben jij op zoek naar een betrouwbare IT-partner die informatiebeveiliging serieus neemt?
CTS IT is ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoge normen op het gebied van informatiebeveiliging.

Lees snel verder
Strategisch advies
ISO-27001-CTS-IT
Internationaal

Erkende norm

ISO 27001 is een internationaal erkende norm die de eisen specificeert voor het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS).

Met deze certificering, laten wij zien dat wij over een effectief ISMS beschikken dat voldoet aan de eisen van onze klanten, wet- en regelgeving en best practices. Wij zijn in staat om de informatiebeveiligingsrisico’s te beperken en de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Vraag een inspiratiesessie aan!

ISO-Mockup CTS IT
Maar wat betekent dit voor jou

Dat wij gecertificeerd zijn!

 • Wij zijn betrouwbaar en vertrouwd: Wij bestaan al 35 jaar en leveren toekomst bestendige IT-oplossingen aan onze klanten in verschillende sectoren en branche. Wij behandelen uw informatie met de grootste zorg en respect en wij zorgen ervoor dat uw gegevens altijd veilig en beschermd zijn.
 • Wij zijn relevant en actueel: Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties op het gebied van informatiebeveiliging. Wij passen ons ISMS voortdurend aan om te voldoen aan de veranderende behoeften en verwachtingen van onze klanten en de markt. Wij adviseren en ondersteunen bij het implementeren van de beste informatiebeveiligingspraktijken voor jouw organisatie.
 • Wij zijn persoonlijk: Wij zijn transparant en kunnen jou concrete resultaten laten zien van hoe onze ISO 27001 certificering heeft bijgedragen aan het verbeteren van onze prestaties, kwaliteit en efficiëntie.
 • Wij denken met jou mee: Wij gaan maandelijks met jou in gesprek over jouw informatiebeveiligingsbehoeften en doelstellingen. Wij willen graag weten wat jouw wensen, zorgen en vragen zijn en helpen jou om deze op te lossen. Wij bouwen aan een langdurige relatie die gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en wederzijds voordeel.
  Neem contact met ons op!
Niet zomaar

Een partner

Wij zijn niet zomaar een IT-partner met deze certificering. Wij zijn een IT-partner die deze certificering gebruikt als een middel om jou de beste service en oplossingen te bieden op het gebied van informatiebeveiliging. Wil jij meer weten over ons of over deze certificering, neem dan contact met ons op.

Reinier v Westerhuis CTS IT
Start een traject

Samen met Reinier

r.van.westerhuis@cts-it.nl
06-23522832

Waarom CTS-IT

 • #01
  Advies
 • #02
  In control
 • #03
  Digitale transformatie
Aanmelden

Nieuwsbrief

Nullam malesuada imperdiet ipsum, eget venenatis velit bibendum nec. Etiam non hendrerit dui. Curabitur fermentum nisl in erat convallis, nec facilisis dolor fringilla.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.