Support
Hannes de Paauw

Een ondernemer met een visie

“Is CTS IT niet te koop?”

Niet alleen de huizenmarkt is overspannen, Ook de Managed Service Partners (MSP) markt vertoont dezelfde kenmerken. Zo ben ik de afgelopen maanden ruim tien keer benaderd met de vraag: “Is CTS IT te koop?” Zo ben ik gebeld door directe concurrenten, private equity partijen, brokers of zelfs hele nieuwe spelers op de IT-markt. Want een ding is zeker: IT is hot. En helemaal als je recurring business hebt.

Mijn antwoord is standaard hetzelfde: “Nee, CTS IT is niet te koop”. Wel ga ik altijd het gesprek aan want van deze gesprekken word je zeker niet dommer. Dat mijn antwoord “nee” is snapt niet iedereen in mijn directe omgeving. “Hannes, het is Corona tijd, pak je geld, koop een klein IT-bedrijf en doe het nog een keer” is een veelgehoorde reactie. Helemaal niks mis met die gedachte, als je er voor het geld in zit. En daar zit nou net de crux bij mij.

“Ik ben gaan ondernemen omdat ik een visie heb”

Ik ben niet gaan ondernemen om geld te verdienen. Ik ben gaan ondernemen omdat ik een visie heb op IT. Ook wil ik bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en de wereld net ietsjes beter achterlaten. Natuurlijk sluit ik mijn ogen niet voor wat er in de markt gebeurt. “War of Talent” is vol aan de gang. Microsoft zet de duimschroeven aan. Op dit moment heb ik nog zeven duizend concurrenten. Over aan jaar of vijf zijn dat er nog maar twee duizend. Ik moet mee, of ik wil of niet. Sluit ik dan zelf uit dat ik een bedrijf overneem? Dat zeker niet.

“Ik wil als werkgever iedereen persoonlijk blijven kennen”

We zijn nu met een kleine dertig man. Zo tussen de veertig en vijftig personen is groot genoeg voor mij. Ik wil als werkgever iedereen persoonlijk blijven kennen. Ook wil ik weten wat er speelt bij mijn collega’s en bij mijn klanten. Dat is nou net hetgeen wat ondernemen leuk maakt. Ik heb er nog heel veel lol in, elke dag opnieuw. Gelukkig snapt mijn vrouw Alma dit ook. Ook zij ziet het plezier dat ik eruit haal en welke mooie ontwikkelingen we als mensen en bedrijf doormaken. Ik ervaar nog steeds dat ik waarde toevoeg aan CTS IT, de klanten en partners met mijn visie op IT.  En ik beloof jullie: zolang dit geldt zijn jullie nog niet van mij af ????

Terug naar kennisbank
24 mei 2024

Modern security requires modern tools – Windows 11

In de steeds evoluerende wereld van cyberbeveiliging is het cruciaal om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Windows 11 is ontworpen met deze gedachte in het achterhoofd, en biedt een reeks nieuwe beveiligingsfuncties om jouw organisatie te beschermen tegen de meest geavanceerde bedreigingen.

25 april 2024

Inrichting en adoptie van Microsoft Copilot

Binnenkort verwachten we dat Microsoft Copilot ook in het Nederlands beschikbaar zal zijn. Een geweldige kans voor bedrijven om efficiëntie en kwaliteit in hun werkprocessen te verhogen! Maar hoe maak je hier concreet gebruik van?

25 april 2024

Wachtwoord manager

In het digitale tijdperk waarin bedrijven meer verbonden zijn dan ooit, rijst een kritieke vraag: hoe beveiligen we onze online data?

28 februari 2024

Toekomstperspectief voor het MKB

In de snel veranderende IT-markt wordt het gaspedaal in 2024 nog harder ingetrapt. IT architectuur is een “must have” voor elke organisatie die vooruit wil.

28 februari 2024

De sleutel tot een veilige en efficiënte IT-omgeving

In de snel veranderende IT-markt wordt het gaspedaal in 2024 nog harder ingetrapt. IT architectuur is een “must have” voor elke organisatie die vooruit wil.

Restoretests
31 januari 2023

Hannes de Paauw deelt zijn visie over 2023

IT is veranderlijk. Elk jaar brengt nieuwe technieken en trends. Hannes de Paauw, Algemeen Directeur van CTS IT, blikt vooruit op het jaar 2023. Welke vernieuwingen in IT komen eraan en welke obstakels kunnen we verwachten?

Hannes-de-Paauw-Visie-2022
01 februari 2022

Visie 2022

Mijn verwachting is dat door Covid-19 de digitale transformatie met minstens drie jaar is versneld. Door de digitale transformatie moeten mensen bovendien constant werken aan hun digitale vaardigheden.

Hannes de Paauw
18 mei 2021

Een ondernemer met een visie

Hannes de Paauw, de directeur van CTS IT, is een ondernemer met een visie. Graag deelt hij zijn gedachten over het ondernemerschap.

IoT moderne werkplek +
24 februari 2021

Visieblog 2021

Moderne werkplek +, collaboration, security en powerplatforms en niet te vergeten Digitale transformatie. Daar draait het dit jaar om.

07 mei 2020

Geen tijdperk van verandering, maar verandering van tijdperk

De maatregelen worden versoepeld, fijn! Gaan we dan weer doen wat we altijd deden of gebruiken we deze crisis ook als kans?! Geïnspireerd door Jan Rotmans heb ik voor mijzelf de koers al omgegooid in 2014. Ik deel graag mijn reis met jullie.

01 oktober 2019

Evolve or die 2

‘Speel je om te winnen of speel je om niet te verliezen?’ Die vraag ga ik je zeker stellen op 7 november tijdens een exclusieve CTS IT INSPIRE. Ik neem je mee langs verschillende groeifasen van mijn onderneming, vertel je over mijn fouten en spar met je over inspirerend leiderschap.

Waarom CTS-IT

  • #01
    Advies
  • #02
    In control
  • #03
    Digitale transformatie
Aanmelden

Nieuwsbrief

Nullam malesuada imperdiet ipsum, eget venenatis velit bibendum nec. Etiam non hendrerit dui. Curabitur fermentum nisl in erat convallis, nec facilisis dolor fringilla.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.