Support
Terug naar kennisbank
Dit jaar bestaat

CTS IT 35 Jaar

In 1988 werd CTS IT opgericht door Adri Pater, daarna heeft Frans Kennepohl het roer in 2009 overgenomen. Hannes de Paauw is in 2015 eigenaar van CTS IT geworden.

Meer over onze historie
Strategisch advies
Logo-cts-it-500x500

Trots

Waar wij met z’n allen trots op zijn, is dat CTS IT B.V. in de afgelopen drie en een halve decennia uitgegroeid is tot een bloeiende onderneming. We zijn ontzettend dankbaar voor al onze klanten die al 35 jaar vertrouwen in ons hebben. Ook zijn wij ontzettend blij met de toewijding van onze medewerkers – zonder wie –  we niet zouden zijn waar wij vandaag staan.

35 jarig jubileum logo CTS IT

Jubileum logo

Om dit jubileum te vieren hebben wij vanochtend een moment genomen om samen met de dochter (Krista Bloem-Pater) en kleindochter van Adri Pater ons jubileumlogo te onthullen. Daarna hebben wij met z’n allen heerlijk mogen genieten van het ontbijt dat mede mogelijk werd gemaakt door Torv in Veenendaal.

Team CTS IT

Groei

We blijven ons natuurlijk inzetten voor verdere groei en innovatie en we kijken ernaar uit om de komende jaren samen te werken aan een glanzende toekomst.

24 mei 2024

Modern security requires modern tools – Windows 11

In de steeds evoluerende wereld van cyberbeveiliging is het cruciaal om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Windows 11 is ontworpen met deze gedachte in het achterhoofd, en biedt een reeks nieuwe beveiligingsfuncties om jouw organisatie te beschermen tegen de meest geavanceerde bedreigingen.

25 april 2024

Inrichting en adoptie van Microsoft Copilot

Binnenkort verwachten we dat Microsoft Copilot ook in het Nederlands beschikbaar zal zijn. Een geweldige kans voor bedrijven om efficiëntie en kwaliteit in hun werkprocessen te verhogen! Maar hoe maak je hier concreet gebruik van?

25 april 2024

Wachtwoord manager

In het digitale tijdperk waarin bedrijven meer verbonden zijn dan ooit, rijst een kritieke vraag: hoe beveiligen we onze online data?

28 februari 2024

Toekomstperspectief voor het MKB

In de snel veranderende IT-markt wordt het gaspedaal in 2024 nog harder ingetrapt. IT architectuur is een “must have” voor elke organisatie die vooruit wil.

Het Jubileumlogo van CTS IT
10 januari 2023

CTS bestaat 35 jaar

In 1988 werd CTS IT opgericht door Adri Pater, daarna heeft Frans Kennepohl het roer in 2009 overgenomen. Hannes de Paauw is in 2015 eigenaar van CTS IT geworden.

Waarom CTS-IT

  • #01
    Advies
  • #02
    In control
  • #03
    Digitale transformatie
Aanmelden

Nieuwsbrief

Nullam malesuada imperdiet ipsum, eget venenatis velit bibendum nec. Etiam non hendrerit dui. Curabitur fermentum nisl in erat convallis, nec facilisis dolor fringilla.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.